SEMBANG SANTAI

Cemburu punya pasal,badan merana

Mar 26, 2013


waaa…eye bag ku makin hari main tebal la nampak gayanya…(ok.xde kn mengena..-,-‘)

update untuk hari ini…sebelum melangkah tidur,nak share something dengan korang tentang cemburu…

hari ini masa tengah sibuk-sibuk attend patient,masuk satu kes pakcik yang bleeding kat kepala sebab kena tetak dengan pisau penoreh getah kat atas kepala..seram tengok luka dia..besar xsangat,adalah dalam 5cm macam tuh..tapi dalam la…

pastuh anak dia cerita yang bapak dia kena tetak masa tengah beli makanan pagi.tiba-tiba datang sorang yang tak dikenali terus tetak kepala dia…err…seram aku dengaq masa tuh…xleh nak bayangkan la..huhu

bila terfikir balik,sebab cemburu je,manusia boleh hilang kewarasan…mintak dijauhkan la…cemburu nih penyakit hati..jangan sebab cemburu,kita menyakitkan orang lain..berfikir dulu sebelum nak buat apa2..

okeh!thats alla for today!
okbai!nite!

#mood:baru siapkan research.lega hati.boleh tidur dengan tenang#


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply MarnieyZ Mar 27, 2013 at 9:33 AM

    eeee, seramnya. Dah lah tak boleh tgk darah.

  • Leave a Reply