SEMBANG SANTAI

Tips:Doa lihat bayi baru lahir

Feb 12, 2013

2minggu ni berposting di dewan bersalin.memang syok dan sangat-sangat mengujakan sebab pengalaman baru..huhuhu..satu pengalaman yang tak dapat diungkapkan ..! (ceewaah..ayat tak leh blah ! -.-”)
best kot boleh maen dengan baby,mandikan baby,cubit-cubit pipi dia..hehehe..amek aura sikit nak kahwin cepat..hahaha..ok gatal! 
sebenanrnya ada satu benda yang ak nak kongsi dengan semua pembaca iaitu doa ketika melihat bayi baru lahir..doa ni aku cilok dari pakcik google jer..huhuhu.. banyak lagi sebenarnya doa yang boleh kita amalkan..
tapi yang ni antaranya :

jangan lupa baca doa ni yer bila korang ziarah atau lihat bayi baru lahir taw 🙂
okai.salam 🙂

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply A NOTE Feb 12, 2013 at 5:50 AM

    Info yang berguna …

  • Reply Azhafizah Md Nor Feb 12, 2013 at 7:18 AM

    Suke tengok baby dan suke cium bau baby..wangiii.btw,thanks share doa ni dan thanks sudi singgah ke blog ^__^

    • Reply Farisya Anastasyia Feb 13, 2013 at 6:55 AM

      sis pun t kawen bolehla..hehehe..jgn lupa amalkan doa ni yep 🙂 tq sis 🙂

  • Reply Nao Mei Feb 12, 2013 at 3:00 PM

    Akak follow sini dear 🙂

    sweetyzhanieyz83.blogspot.com

  • Reply Dunia Wilma Feb 12, 2013 at 3:20 PM

    Bestnya dapat pegang baby ^_^

    P/S: Wilma jadi follower # 241 Farisya ya 🙂

    • Reply Farisya Anastasyia Feb 13, 2013 at 6:58 AM

      best sgt..nak2 time sambut betol2 time dia keluar dar perut mak dia…masa tuh kebesaran Allah ..subhanallah! 🙂
      tq sis 🙂

  • Reply Warna Warni Kehidupan Feb 13, 2013 at 12:32 AM

    mesti seronok kan dapat tengok baby new born.. uhh… best2

    • Reply Farisya Anastasyia Feb 13, 2013 at 6:59 AM

      seronok giler!xtergambaq perasaan tuh..huhuhu.. 🙂
      untung amek kos pen.pegawai.perubatan nih.boleh sambut/conduct baby nak lahir.kalaustudent nurse,just observe je 🙂

    Leave a Reply