SEMBANG SANTAI

Kerja kosong:MA dan Jururawat Masyarakat dikehendaki !!

Feb 7, 2013

hati melonjak gembira bila tengok UITM Kedah nak pakai MA a.k.a Assistan Medical Officer !!
Tapi study tak habis lagi…Lagi sebulan lebih lagi…adoi….hurm…Law dah boleh apply boleh dekat Incik Allias 😉
Tapi sayangnya….hurm…dahla dia dapat posting sana dah..hurm….xpe lah Allah ada aturan yang lebih baik mungkin untuk aku 🙂
InsyaAllah..Yakin! Mana taw kot2 lepas nih UITM nak pakai MA lagi 🙂 hehehe…
K lah,kali ni nak share kat korang yang nak apply kerja kosong nih…For those yang amil diploma Medical assistant dan Sijil Jururawat Masyarakat,korang bolehla apply position nih yer…Good luck taw ^^,
Cuba jangan tak cuba !
Klik SINI untuk maklumat jawatan tuh 🙂
Closing Date dia :2 April 2013 🙂
#cepatla habis belajaq..nak kahwin.!ok gatal!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous Feb 7, 2013 at 2:43 AM

    Sabar k….rezeki Allah s.w.t yg tntukn …

  • Reply Anonymous Feb 12, 2013 at 3:11 AM

    xdpt cri borang dia… kt mane…? bagi link borg dia u…:-)

  • Leave a Reply