SEMBANG SANTAI

Aku dah gila!!!!

Dec 14, 2012
Assalamualaikum 🙂
Selaamat pagi ^,^
Haaaaa……………Aku dah gila???
mesti korang terkejut beruk kan baca tajuk kat entry nih kan??
hahhahaha…
memang FA dah gila!!
(erk..apa aku merepek nih -.-”)
hahahahaa..xla sebenarnya FA nak share  dengan korang something yang konfirm 
100% korang mesti akan gila jugaka..hahahaa
so,sape2 yang xnak gila,JANGAN BACA ENTRY NIH!!!
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
HAHAHAHA..
nak taw x ape benda yang membuatkan FA gila???
nih Haaaaaaaaa….
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PEPLUM DRESS 2LAYER!!!
 Makkkkk aiii canteknya!!

i like RED!!
I like that ribbon..!!
kalau yuyu zulaikha pakai …alahai..comelnyer…. ^.^

blue torquise 🙂

semua canteklah!

my favourite!!!

last but not least !!
haaaaaaa…dah tgk kan???Gila x??hahahahha…konpem gila aargghh…mesti korang 
rasa macam nak semuanya kan??kan2??hahahaha
same like me la…hahaha..
tapi apakan daya..jangan tamak weh!
hahaha,,
PEPLUM DRESS  sesuai untuk digayakan ke majlis makan malam,tea time,atau any event la!
konfirm kalau uolsss pakai nih,ramai yang puji gitu..!
hehehehe…
dipadankan pulak dengan bag yang glamorzzzz lagi…haahaha..
haaaaaa..mesti uollsss nak taw kan dari mana FA dapat semua koleksi2 gamabq nih kan??hehehehe
(maaf kak,rampok gambarnya..hehhe)
uoollsss boleh pegi kat fanpage FB beliau taw!
harga pun berpatutan lah!!
apa lagi,p la terjah cepat..satg OUT OF STOCK (ak paling xsuka time macam nih -,-”)pulak!!
hahahahaha
ok bai! ^.^
p/s:perut da bunyi,bila la roomate FA nak bangun nih… -.-”

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Azhafizah Md Nor Dec 15, 2012 at 7:08 AM

    Phew~ Nasib tak giler I tengok tau.heee..nice peplum!

  • Reply Puteri Insyirah Dec 15, 2012 at 10:09 AM

    taw xpe…mmg gila sampai nak lompat2 atas katil..tp kn cover ler..hehehehhe

  • Reply amranaiman Dec 25, 2012 at 8:27 AM

    wow cantik 🙂

  • Reply Tengku suezy natasya Feb 7, 2013 at 4:01 AM

    cntik klass

  • Reply Tengku suezy natasya Feb 7, 2013 at 4:02 AM

    cntik

  • Reply Tengku suezy natasya Feb 7, 2013 at 4:02 AM

    cntik klass

  • Leave a Reply