Browsing Tag

yuyu zulaikha

SEMBANG SANTAI

DIGI WWWOW AWARDS 2015 KEMBALI!

Sep 24, 2015

DIGI WWWOW AWARDS 2015 KEMBALI! | Raya-raya ni pulun jugak nak tulis cerita ni sebab dah janji nak tulis.Hehe.So nak atau tidak kena tulis jugak.Kalau tak,orang tak tahu. Hari ni nk cerita pasal DIGI WWWOW AWARDS 2015.Saya akan cerita habis ringkas dan padat ye.Walaupun sebelum ni saya tak minat pun pasal DIGI Heee..Tapi kali ni honestly saya tertarik dengan DIGI WWWOW AWARDS ni. DIGI  WWWOW AWARDS adalah satu platform di mana korang dapat merealisasikan idea,bakat atau business yang korang ada.Dan kalau…

Continue Reading

SEMBANG SANTAI

Event:Ifthar Bersama Para Blogger

Jul 15, 2013
Lima cara pilih sahabat

Salam Isnin!fuuh!Baru hilang penat semalam.Pagi ni ada tenaga sikit,terus cari idea nak update blog.Hari ni FA nak share dengan semua readers mengenai event yang FA attend semalam.Semalam telah berlangsung satu event yang sederhana tapi meriah dengan kehadiran para blogger yang FA tak pernah jumpa di dunia realiti (hanya pernah jumpa bro dgn deqnoor je)Β iaitu Majlis Ifthar Bersama Para Blogger di Restoran Tupai-Tupai,Seksyen 13 Shah Alam..Sebelum ni banyak tegur dalam dunia maya jer.Sepanjang nak sampai ke Seksyen 13 ni banyak betul…

Continue Reading