Browsing Tag

wardrobe2u

FESYEN

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur

Sep 28, 2016
baju kurung moden yang cantik dan murah

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur Hari ni duk scroll dan scroll lagi facebook.Nak buat macam mana memang kerja dan cari rezeki melalui online.Tengah duk syok scroll,terpandang koleksi baju kurung moden murah bagi saya.Yelah zaman Najib ni susah nak cari yang murah dan lawa.Kualiti baju kurung moden dia boleh tahan bagus.Butik ni nama dia Wardrobe2u Kuala Lumpur.Pemiliknya Intan Azura,memang pandai bab-bab design.Serious saya tengok lain dari yang lain. Serius memang jatuh hati sangat-sangat tengok warna…

Continue Reading

FESYEN

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden

May 12, 2015
baju kurung moden

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden | Jam sekarang tepat pukul 11 malam.Tapi mata segar lagi sebab nak lepaskan kerinduan dekat blog sendiri.Dah lama puasa blog.Hari ni baru sempat nak sharing-sharing lagi dengan pembaca.Masihkah ada pembaca setiaku?Cewaah.Tak pe kalau tak ade pun,yang penting pembaca baru sentiasa ada.InsyaAllah.Ok malam ni saya nak cerita pasal satu butik online yang dah lama bertapak dalam industri fesyen muslimah ni. Sebenarnya sebelum nak share pasal butik ni,saya dah usha sampai lebam koleksi-koleksi panas butik ni.Seriously lawa…

Continue Reading