Browsing Tag

ubat jerawat

KECANTIKAN

Cara Mudah Hilangkan Parut Di Muka Dan Badan

Mar 18, 2015
azanis-scar-serum-testimoni-3

Cara Mudah Hilangkan Parut Di Muka Dan Badan | Sekarang ni ramai duk kalut nak mencari produk yang boleh menghilangkan parut di muka dan badan dengan mudah dan cepat.Meskipun demikian,tips dan petua orang dulu-dulu tidak boleh diketepikan.Ada jugak yang berguna dan menjadi.Contohnya penggunaan kulit kayu manis untuk menghilangkan parut di muka.Tapi,kena tahan pedihnya dek panahan kayu manis tu.Hehe. Zaman sekarang semua dah canggih,mudah dan cepat.Jadi nak jimatkan masa untuk hilangkan kegusaran di hati pasal parut tu,saya ada satu cara yang…

Continue Reading

KECANTIKAN

Kesan Lepas Guna GlamoSkin?

Dec 31, 2014

Kesan Lepas Guna GlamoSkin? | Selepas hampir sebulan menggunakan GlamoSkin,akhirnya saya sendiri dapat melihat sendiri perubahannya.Pada mulanya seriously memang susah nak percaya sangat dengan produk kecantikan ni.Mana tidaknya,kebanyakkannya menggunakan “Mercury” untuk kesan yang lebih cepat.Tetapi dengan GlamoSkin dari Legacy Secret,korang tak perlu risau memandangkan produk ini di jamin selamat untuk di gunakan. Ok.Sejujurnya,memang sangat best guna pencuci muka dan Gel Collagen GlamoSkin ni.Tetapi untuk mereka yang mempunyai kulit muka jenis “terlalu sensitif”,korang dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.So far,semua…

Continue Reading

KECANTIKAN

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik

Aug 10, 2014
produk kecantikan terbaik

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut TerbaikΒ | Dah lama tak berkongsi mengenai produk kecantikan terbaru dalam blog sejak puasa hari tu.Tetapi hari ni saya kembali nak berkongsi dengan para pembaca mengenai produk kecantikan Β yang mampu menghilangkan jerawat dan parut pada kulit muka korang semua seawal Β 7 hari.InsyaAllah.Belum cuba belum tahu. Tak nak sembang panjang.Apa yang korang perlu tahu mengenai set kecantikan produk NURRAYSA ialah mengenai kelebihan NURRAYSA iaitu: Mengecutkan jerawat tak kira jerawat batu atau pasir Β seawal 2-3 hari je Mencerahkan…

Continue Reading

KECANTIKAN

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

Jan 30, 2014
AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik | Entri ni khusus untuk korang yang pentingkan penjagaan muka.Kalau tak rajin nak jaga bab muka,boleh godek entri FA yang lain.Hehe.Blog FA niche beauty,jadi banyak la cerita pasal beauty.Baik yang lelaki,mahupun perempuan.Semua ada yer. Selain D-Collagen,FA jugak amik produk untuk hilangkan parut muka iaitu AylaMyra.Kalau ikut petua orang-orang tua,bedak sejuk juga boleh hilangkan parut.Banyak jugak sebenarnya kelebihan bedak sejuk ni.Tapi sekarang zaman dah canggih,dunia dah moden.Banyak produk yang keluar macam cendawan tumbuh selepas hujan.Tapi bagi…

Continue Reading

KECANTIKAN

Garnier Pure Active Untuk Kulit Berjerawat

Nov 13, 2013
Garnier Pure Active Untuk Kulit Berjerawat

Assalamualaikum. Jerawat yang timbul kat muka kita dikaitkan dengan banyak faktor.Ada yang cakap faktor hormon,faktor kebersihan dan faktor kekerapan mencuci muka.Tapi bagi orang yang malas sangat nak cuci muka,FA nak cadangkan satu pencuci muka yang sesuai untuk korang.Hehehe..Malas sangat kan?Kalau korang pakai pencuci muka ni,mr jerawat tak akan berani singgah dah.. Kulit FA pun mr jerawat memang suka singgah.Tapi kena rajin cuci muka la.Tapi FA pun kadang-kadang malas jugak kalau dah datang rasa letih.Sebab tu FA pilih Garnier Pure Active.Dulu…

Continue Reading