Browsing Tag

tudung satin yang paling senang dibentuk

FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Jan 17, 2016
tudung satin yang senang dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung satin dari keluaran jenama lain.Kali ni daripada Adara.my pula.…

Continue Reading

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015
shawl yang cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shopping tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading