Browsing Tag

shopping

FESYEN KECANTIKAN

iprice Tempat Best Shopping Online

Apr 12, 2015

iprice Tempat Best Shopping Online | Petang ni nak kongsi mengenai tempat best untuk shopping online iaitu iprice.my.Mesti penat korang nak survey satu satu website sambil bandingkan harga barangan kan?Jadi di iprice ni,korang dah boleh tarik nafas lega sebab tak perlu dah nak julingkan mata nak survey satu per satu harga barangan online ni.Kenapa ek?hee.Meh nak bagitahu.. iprice merupakan sebuah portal shopping online yang menghimpunkan pelbagai jenis jenama yang sudah menempah nama dalam industri perdagangan.Jadi di iprice,korang tak perlu rungsing…

Continue Reading

SEMBANG SANTAI

Shopping Secara Bijak Dengan PricePanda

Nov 27, 2014
pricepanda

Shopping Secara Bijak Dengan PricePanda | Perempuan dengan shopping memang tak dapat dipisahkan.Itu hakikat yang sebenar.Malah saya suka sangat shopping.Nak-nak bila tengah stress,shopping adalah terapi yang paling mujarab bagi saya dan wanita di luar sana.Jadi keapda kaum Adam,kalau isteri atau girlfriend korang tengah ‘bad mood’ tahap gunung berapi nak meletus,bawaklah diorang pergi shopping.Serius hati mereka akan berbunga-bunga malah lebih sejuk dari gunung Alaska.Haha.Tak cuba tak tahu. Tapi sebenarnya Β perempuan ni susah nak kawal aliran duit yang keluar untuk shopping.Malah saya…

Continue Reading