Browsing Tag

serum jerawat

KECANTIKAN

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah!

Oct 14, 2015
serum malaika

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah! | Yes!Hari ni nak sembang pasal pencuci mekap paling best dan mudah untuk digunakan taw.Selama ni duk pakai brand Maybelline dan SilkyGirl je.Sekarang baru terasa nak tukar yang baru.Hehe.Bila dah tukar yang baru ni,rasa macam nak bagitahu satu dunia betapa best dan mudah giler bila pakai Malaika Oil ni.Nama dia Malaika Oil taw.Bukan malaikat nah. Sebenarnya banyak lagi kegunaan Malaika Oil ni selain daripada pencuci mekap.Hehe.Ok meh sini nak cerita lagi kat…

Continue Reading

KECANTIKAN

Cara Paling Mudah Hilangkan Parut Jerawat

Apr 12, 2015
argan oil serum

Cara Paling Mudah Hilangkan Parut Jerawat | Di petang yang dingin sambil angin bertiup sepoi-sepoi bahasa ni,mehla saya nak kongsi sikit cara paling mudah nak hilangkan parut jerawat di muka tu.Ramai sekarang duk risau macam mana nak hilangkan parut jerawat dekat muka.Khususnya kakak-kakak diluar sana yang bekerjaya.Tak kisah la kerja di mana,penampilan harus dijaga okai. Apa cara dia?Cara dia mudah yang teramat.Guna je serum Argan NA BEAUTY ni.Dengan sebotol serum ni perubahan dia memang tak dapat nak ungkap,korang kena lalui…

Continue Reading

KECANTIKAN

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty

Mar 27, 2015
na beauty serum

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty | Hari ni sebelum masuk kerja shift petang saya nak berkongsi dengan pembaca 15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty.Selama ni asyik duk bersembang pasal produk NA Beauty je kan.Balik-balik sembang pasal serum argan oil dan corea miracle skincare NA Beauty.Jadi hari ni kita cuci mata sikit layan gambar menarik daripada pengasas NA Beauty iaitu Nur Amirah dan suaminya El Azman.Heee.Jom tengok!     Lawa kan Nur Amirah dan El Azman pun handsome orangnya .Bagai pinang…

Continue Reading

KECANTIKAN

Serum Minyak Argan Rahsia Nur Amirah Cantik

Aug 11, 2014
serum minyak argan

Serum Minyak Argan Rahsia Nur Amirah Cantik | Siapa di sini tak kenal dengan Nur Amirah?Gadis manis anak jati dari Kedah.Seorang yang kuat berusaha bagi meningkatkan taraf hidup dia dan keluarganya.Sejujurnya,saya sendiri sangat mengagumi usaha dan kerja keras anak jati Kedah ni.Melalui update terkini dari Instagram beliau sepanjang hari,memang membuatkan saya sendiri bersemangat.Beliau menjadi salah satu insan yang memberi inspirasi kepada saya sebenarnya Sejujurnya saya sendiri suka melihat perkembangan beliau dan kecantikan beliau.Kulit dia memang cantik.Memang cun habis kulit dia.Tapi…

Continue Reading

KECANTIKAN

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik

Aug 10, 2014
produk kecantikan terbaik

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik | Dah lama tak berkongsi mengenai produk kecantikan terbaru dalam blog sejak puasa hari tu.Tetapi hari ni saya kembali nak berkongsi dengan para pembaca mengenai produk kecantikan  yang mampu menghilangkan jerawat dan parut pada kulit muka korang semua seawal  7 hari.InsyaAllah.Belum cuba belum tahu. Tak nak sembang panjang.Apa yang korang perlu tahu mengenai set kecantikan produk NURRAYSA ialah mengenai kelebihan NURRAYSA iaitu: Mengecutkan jerawat tak kira jerawat batu atau pasir  seawal 2-3 hari je Mencerahkan…

Continue Reading