Browsing Tag

serum argan oil na beauty

KECANTIKAN

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah

Mar 12, 2015
SERUM ARGAN TESTIMONI

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah | Lama tak sembang pasal macam mana nak putihkan kulit muka.tengok pada kadar carian keyword yang hangat,ramai pembaca yang nak tahu cara mudah putihkan kulit.Semua nak cantik la sekarang.Tak dak sapa pun yang nak jadi hodoh.Malah yang dah sedia cantik pun nak cantikkan lagi rupa dia. Okai,sebenarnya dah lama dah share dengan semua pembaca mengenai rahsia kak Mirah atau nama sebenar Nur Amirah kekal cantik dan putih.Kisah silam dia saya tak tahu la…

Continue Reading

KECANTIKAN

Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty

Nov 16, 2014
TESTIMONI ARGAN SERUM NA BEAUTY

Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty | Kali ni artikel ni dibuat sebab ramai sangat yang nak tahu Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty kan.Hehe.Jadi dengan kerajinan yang ada saya akan tampal testimoni mereka yang telah menggunakan Argan Serum Oil dari NA Beauty Official.Tetapi,harus diingatkan,tempoh untuk melihat keberkesanan serum ini bergantung kepada keadaan kulit masing-masing.Tak semua orang akan dapat hasil yang cepat.Jadi sabar itu penting ye sayang kalau nak cantik.Satu lagi,Argan Serum NA Beauty tak sama dengan Argan Serum keluaran syraikat…

Continue Reading

KECANTIKAN

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat

Sep 26, 2014
cara hilangkan jerawat

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat | Taksub menggunakan produk kecantikan yang berharga berpuluh-puluh ribu tetapi hasil yang anda bakal dapat belum tentu adalah apa yang anda ingin sebelum ini.Jadi hari ni saya nak kongsi 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat.Walaupun ianya nampak mudah,saya yakin mampu memberi manfaat kepada anda. 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat 1.Lemon mengandungi Anti-Oksidan yang bagus untuk kulit muka.Ia juga boleh digunakan untuk menghilangkan parut jerawat.Ambil sebiji lemon dan potong beberapa bahagian.Kemudian gosok di bahagian muka yang berjerawat…

Continue Reading