Browsing Tag

produk kecantikan

KECANTIKAN

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik

Aug 10, 2014
produk kecantikan terbaik

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik | Dah lama tak berkongsi mengenai produk kecantikan terbaru dalam blog sejak puasa hari tu.Tetapi hari ni saya kembali nak berkongsi dengan para pembaca mengenai produk kecantikan  yang mampu menghilangkan jerawat dan parut pada kulit muka korang semua seawal  7 hari.InsyaAllah.Belum cuba belum tahu. Tak nak sembang panjang.Apa yang korang perlu tahu mengenai set kecantikan produk NURRAYSA ialah mengenai kelebihan NURRAYSA iaitu: Mengecutkan jerawat tak kira jerawat batu atau pasir  seawal 2-3 hari je Mencerahkan…

Continue Reading

KECANTIKAN

Macam Mana Nak Jaga Kulit Kering?

May 18, 2014
siti nurhaliza

Macam Mana  Nak Jaga Kulit Muka Kering? | Hari tu saya kongsikan mengenai cara penjagaan kulit muka berminyak.Hari ni saya nak berkongsi cara jaga kulit muka kering pula.Bagi mereka yang mempunyai kulit muka yang kering,penjagaan muka yang rapi perlu dititikberatkan.Bila memilih produk kecantikan juga,perlu mendapatkan nasihat dari doktor pakar kulit terlebih dahulu.Bimbang merana diri. Cara Jaga Kulit Muka Kering Elakkan penggunaan sabun muka yang sembarangan kerana sabun muka boleh mengurangkan kadar normal pengeluaran minyak.Seeloknya guna sabun muka yang mengandungi minyak…

Continue Reading

KECANTIKAN

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

Jan 30, 2014
AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik | Entri ni khusus untuk korang yang pentingkan penjagaan muka.Kalau tak rajin nak jaga bab muka,boleh godek entri FA yang lain.Hehe.Blog FA niche beauty,jadi banyak la cerita pasal beauty.Baik yang lelaki,mahupun perempuan.Semua ada yer. Selain D-Collagen,FA jugak amik produk untuk hilangkan parut muka iaitu AylaMyra.Kalau ikut petua orang-orang tua,bedak sejuk juga boleh hilangkan parut.Banyak jugak sebenarnya kelebihan bedak sejuk ni.Tapi sekarang zaman dah canggih,dunia dah moden.Banyak produk yang keluar macam cendawan tumbuh selepas hujan.Tapi bagi…

Continue Reading