Browsing Tag

pencuci muka terbaik

KECANTIKAN

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah!

Oct 14, 2015
serum malaika

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah! | Yes!Hari ni nak sembang pasal pencuci mekap paling best dan mudah untuk digunakan taw.Selama ni duk pakai brand Maybelline dan SilkyGirl je.Sekarang baru terasa nak tukar yang baru.Hehe.Bila dah tukar yang baru ni,rasa macam nak bagitahu satu dunia betapa best dan mudah giler bila pakai Malaika Oil ni.Nama dia Malaika Oil taw.Bukan malaikat nah. Sebenarnya banyak lagi kegunaan Malaika Oil ni selain daripada pencuci mekap.Hehe.Ok meh sini nak cerita lagi kat…

Continue Reading

KECANTIKAN

Garnier Pure Active Untuk Kulit Berjerawat

Nov 13, 2013
Garnier Pure Active Untuk Kulit Berjerawat

Assalamualaikum. Jerawat yang timbul kat muka kita dikaitkan dengan banyak faktor.Ada yang cakap faktor hormon,faktor kebersihan dan faktor kekerapan mencuci muka.Tapi bagi orang yang malas sangat nak cuci muka,FA nak cadangkan satu pencuci muka yang sesuai untuk korang.Hehehe..Malas sangat kan?Kalau korang pakai pencuci muka ni,mr jerawat tak akan berani singgah dah.. Kulit FA pun mr jerawat memang suka singgah.Tapi kena rajin cuci muka la.Tapi FA pun kadang-kadang malas jugak kalau dah datang rasa letih.Sebab tu FA pilih Garnier Pure Active.Dulu…

Continue Reading