Browsing Tag

online shopping

FESYEN KECANTIKAN

iprice Tempat Best Shopping Online

Apr 12, 2015

iprice Tempat Best Shopping Online | Petang ni nak kongsi mengenai tempat best untuk shopping online iaitu iprice.my.Mesti penat korang nak survey satu satu website sambil bandingkan harga barangan kan?Jadi di iprice ni,korang dah boleh tarik nafas lega sebab tak perlu dah nak julingkan mata nak survey satu per satu harga barangan online ni.Kenapa ek?hee.Meh nak bagitahu.. iprice merupakan sebuah portal shopping online yang menghimpunkan pelbagai jenis jenama yang sudah menempah nama dalam industri perdagangan.Jadi di iprice,korang tak perlu rungsing…

Continue Reading