Browsing Tag

NA Beauty

KECANTIKAN

Cara Paling Mudah Hilangkan Parut Jerawat

Apr 12, 2015
argan oil serum

Cara Paling Mudah Hilangkan Parut Jerawat | Di petang yang dingin sambil angin bertiup sepoi-sepoi bahasa ni,mehla saya nak kongsi sikit cara paling mudah nak hilangkan parut jerawat di muka tu.Ramai sekarang duk risau macam mana nak hilangkan parut jerawat dekat muka.Khususnya kakak-kakak diluar sana yang bekerjaya.Tak kisah la kerja di mana,penampilan harus dijaga okai. Apa cara dia?Cara dia mudah yang teramat.Guna je serum Argan NA BEAUTY ni.Dengan sebotol serum ni perubahan dia memang tak dapat nak ungkap,korang kena lalui…

Continue Reading

KECANTIKAN

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty

Mar 27, 2015
na beauty serum

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty | Hari ni sebelum masuk kerja shift petang saya nak berkongsi dengan pembacaΒ 15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty.Selama ni asyik duk bersembang pasal produk NA Beauty je kan.Balik-balik sembang pasal serum argan oil dan corea miracle skincare NA Beauty.Jadi hari ni kita cuci mata sikit layan gambar menarik daripada pengasas NA Beauty iaitu Nur Amirah dan suaminya El Azman.Heee.Jom tengok!     Lawa kan Nur Amirah dan El Azman pun handsome orangnya .Bagai pinang…

Continue Reading

KECANTIKAN

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah

Mar 12, 2015
SERUM ARGAN TESTIMONI

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah | Lama tak sembang pasal macam mana nak putihkan kulit muka.tengok pada kadar carian keyword yang hangat,ramai pembaca yang nak tahu cara mudah putihkan kulit.Semua nak cantik la sekarang.Tak dak sapa pun yang nak jadi hodoh.Malah yang dah sedia cantik pun nak cantikkan lagi rupa dia. Okai,sebenarnya dah lama dah share dengan semua pembaca mengenai rahsia kak Mirah atau nama sebenar Nur Amirah kekal cantik dan putih.Kisah silam dia saya tak tahu la…

Continue Reading

KECANTIKAN

Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty

Nov 16, 2014
TESTIMONI ARGAN SERUM NA BEAUTY

Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty | Kali ni artikel ni dibuat sebab ramai sangat yang nak tahuΒ Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty kan.Hehe.Jadi dengan kerajinan yang ada saya akan tampal testimoni mereka yang telah menggunakan Argan Serum Oil dari NA Beauty Official.Tetapi,harus diingatkan,tempoh untuk melihat keberkesanan serum ini bergantung kepada keadaan kulit masing-masing.Tak semua orang akan dapat hasil yang cepat.Jadi sabar itu penting ye sayang kalau nak cantik.Satu lagi,Argan Serum NA Beauty tak sama dengan Argan Serum keluaran syraikat…

Continue Reading

KECANTIKAN

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat

Sep 26, 2014
cara hilangkan jerawat

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat | Taksub menggunakan produk kecantikan yang berharga berpuluh-puluh ribu tetapi hasil yang anda bakal dapat belum tentu adalah apa yang anda ingin sebelum ini.Jadi hari ni saya nak kongsi 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat.Walaupun ianya nampak mudah,saya yakin mampu memberi manfaat kepada anda. 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat 1.Lemon mengandungi Anti-Oksidan yang bagus untuk kulit muka.Ia juga boleh digunakan untuk menghilangkan parut jerawat.Ambil sebiji lemon dan potong beberapa bahagian.Kemudian gosok di bahagian muka yang berjerawat…

Continue Reading

KECANTIKAN

14 Kebaikan Argan Oil Serum NA Beauty

Sep 9, 2014

Kebaikan Argan Oil Serum NA Beauty | Sejak ramai yang tengah ‘gian’ nak cantik macam Nur Amirah,jadi meh kita kongsikan dekat semua pembaca apa kebaikan Argan Oil Serum keluaran NA Beauty ni ya.Kita cantik dan nampak manis sama-sama ya.Hehe.Sebelum tu saya nak ucapkan tahniah di atas pertunangan dan selamat melangkah ke alam perkahwinan kepada Kaq Mirah dan El Azman.Meh cuci mata tengok sekeping dua gambar pertunangan diorang :)   Cantik diorang kan?Macam pinang dibelah dua.Sebenarnya semua orang cantik taw.Tapi yang…

Continue Reading