Browsing Tag

macam mana nak makeup kening

KECANTIKAN

Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co

May 17, 2016

Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co | Hari ni nak kongsi hasil makeup konsep doll-doll dengan semua pembaca.Sebenarnya ini first time Amni cuba makeup konsep doll-doll ni taw.Sebelum ni tak pernah lagi.Haha. Masa mula-mula makeup tu dah ketar tangan apa nak jadi tak tahu.Hehe.Tapi layankan aje.Makeup macam biasa.Hehe. Mesti korang tak sabar kan nak tengok hasil makeup by Amni?hehe Ok dah jom cuci mata lekaih.Hehe Haaa.Lawa ke tidak.Macam doll ke tidak?Hahaha. Tak boleh letak banyak-banyak satg hampa meleleh tengok. Hat…

Continue Reading

KECANTIKAN

Contoh Bentuk Kening Yang Cantik

Jan 8, 2015
jenis bentuk kening yang cantik

Contoh Bentuk Kening Yang Cantik | Kalau bab kening,memang suka sangat nak berkongsi dengan korang taw.Hehe.Dah meh tengok contoh bentuk kening yang cantik dan yang mana sesuai di gayakan ketika keluar atau ke mana-mana majlis.   Kening macam Kaq Mighah ni lawa sangat kalau korang nak buat time nak keluar jalan-jalan atau urusan harian biasa.Cara lukis kening macam ni pun tak susah sangat.Chap chus chap chus siap.Hehe.Ramai suka tengok kening kaq Mighah ni taw. Kalau korang nak menghadiri majlis-majlis rasmi…

Continue Reading

KECANTIKAN

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus

Jan 1, 2015
lukis kening tanpa cukur

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus| Hari ni saya nak kongsi satu tutorial lagi macam mana nak lukis kening tanpa perlu mencukurnya bagi mereka yang mempunyai kening halus.Caranya sangat mudah dan senang.Tapi masih ramai customer saya duk pening macam mana nak guna set kening yang saya jual tu.Sampai diorang nak coaching berbulan-bulan sampai pandai.Tak larat la adik.Hehehe.Jadi saya compilekan semua cara saya dalam tutorial ni.InsyaAllah mudah dan senang ye! Mula-mula sebelum kita mulakan tutorial,korang kena ada set…

Continue Reading

KECANTIKAN

Bulu Kening Dan Maksudnya

Oct 10, 2014
cara lukis kening

Bulu Kening Dan Maksudnya | Malam ni rasa nak berkongsi mengenai jenis bulu kening dan maksudnya.Tapi jangan la percaya 100% dengan pernyataan yang diberi ni.Sekadar untuk hiburan sahaja boleh.Saya sendiri pun tidak tahu sejauh mana kebenaran mengenai bulu kening mengikut jenisnya.Jom tengok dan lihat serba sedikit penerangannya. Antara jenis jenis bulu kening ni ialah : Bulu kening bertemu di tengah (bersambung) * Suka amik pusing hal remeh. * Selalu kecik hati dan emosional. * Kuat berfikir sampai kepala tak boleh nak rest.…

Continue Reading