Browsing Tag

kening

KECANTIKAN

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur

Jan 11, 2015
bentuk kening yang cantik

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur | Hari tu saya ada buat dan berkongsi dengan para pembaca mengenai cara bentuk kening tanpa cukur secara bergambar.Kali ini saya nak kongsikan dalam bentuk video pula.Langkah dalam video ini mungkin tidak sama seperti langkah yang saya tunjukkan.Tetapi secara asasnya,pendek kata modus operandinya juga sama. Meh tengok dulu video di bawah ni ye :) Kredit:Evangeline HawaDah habis tengok?Mana nak beli barang tu semua?Jangan risau,korang boleh beli SET UNTUK BENTUK KENING TANPA CUKUR ni dekat…

Continue Reading

KECANTIKAN

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus

Jan 1, 2015
lukis kening tanpa cukur

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus| Hari ni saya nak kongsi satu tutorial lagi macam mana nak lukis kening tanpa perlu mencukurnya bagi mereka yang mempunyai kening halus.Caranya sangat mudah dan senang.Tapi masih ramai customer saya duk pening macam mana nak guna set kening yang saya jual tu.Sampai diorang nak coaching berbulan-bulan sampai pandai.Tak larat la adik.Hehehe.Jadi saya compilekan semua cara saya dalam tutorial ni.InsyaAllah mudah dan senang ye! Mula-mula sebelum kita mulakan tutorial,korang kena ada set…

Continue Reading

KECANTIKAN

Bulu Kening Dan Maksudnya

Oct 10, 2014
cara lukis kening

Bulu Kening Dan Maksudnya | Malam ni rasa nak berkongsi mengenai jenis bulu kening dan maksudnya.Tapi jangan la percaya 100% dengan pernyataan yang diberi ni.Sekadar untuk hiburan sahaja boleh.Saya sendiri pun tidak tahu sejauh mana kebenaran mengenai bulu kening mengikut jenisnya.Jom tengok dan lihat serba sedikit penerangannya. Antara jenis jenis bulu kening ni ialah : Bulu kening bertemu di tengah (bersambung) * Suka amik pusing hal remeh. * Selalu kecik hati dan emosional. * Kuat berfikir sampai kepala tak boleh nak rest.…

Continue Reading