Browsing Tag

jubah warna hitam

FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Aug 30, 2015
jubah elrah raya haji

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya puasa hari tu.Jadi tak ada lagi R14,r12,R7 bagai ye.Kalau nak tahu kod warna jubah yang baru,tunggu kami release gambar official dulu,baru hampa semua boleh order nah.Hehe Hari ni kami nak kongsi gambar ‘teaser’ untuk koleksi jubah…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola

Feb 8, 2015
jubah lelaki moden

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola | Artikel ni merupakan kesinambungan dari artikel sebelum ini iaitu artikel Jubah Couple Moden by Sola.Tetapi hari ni saya nak sembang dan sajikan dengan lebih banyak gambar-gambar terbaru koleksi jubah couple Furqon by Sola ni.Apa yang pasti,korang tak akan senang duduk lepas tengok gambar-gambar ni.Hehe. Jubah Couple Furqon Penyeri Hari Bahagia Saya tahu ramai yang tercari-cari jubah yang sedondon dengan pasangan mereka.Terutama cik akak manis kan.Jarang nak jumpa lelaki beli baju sedondon dengan…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola

Jun 30, 2014
JUBAH LELAKI WARNA KELABU

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola | Hari ni terpandang satu online shop yang menjual jubah lelaki yang cantik dan elegant.Pada mulanya nak tengok sekali imbas sahaja,tetapi bila mata dah ‘terjeling’ dekat gambar lain,maka bertapalah di online shop tu selama satu jam hadap gambar-gambar jubah lelaki yang cantik tu. Antara jubah yang dihasilkan ialah Jubah Luqman,Jubah Zariat,Jubah Mulk,Jubah Zumar,Jubah Nahl dan Jubah Safat.Jubah ini adalah hasil seni tangan makeup artist yang namanya memang dah terkenal dalam dunia seni tanah air…

Continue Reading