Browsing Tag

jubah lelaki 2015

FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Nov 26, 2015
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin kan.Saya?Tak tahu bila lagi.Sampai masa adalah.Hehe Ok.Kalau korang nak tahu,koleksi jubah dari Elrah Exclusive jugak memang sesuai dijadikan sebagai persalinan baju nikah pengantin lelaki 2015 taw.Ada juga yang jadikan jubah Elrah ni sebagai hantaran.Sekarang dah jadi…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Aug 30, 2015
jubah elrah raya haji

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya puasa hari tu.Jadi tak ada lagi R14,r12,R7 bagai ye.Kalau nak tahu kod warna jubah yang baru,tunggu kami release gambar official dulu,baru hampa semua boleh order nah.Hehe Hari ni kami nak kongsi gambar ‘teaser’ untuk koleksi jubah…

Continue Reading