Browsing Tag

jubah couple yang cantik

FESYEN

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola

Feb 8, 2015
jubah lelaki moden

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola | Artikel ni merupakan kesinambungan dari artikel sebelum ini iaitu artikel Jubah Couple Moden by Sola.Tetapi hari ni saya nak sembang dan sajikan dengan lebih banyak gambar-gambar terbaru koleksi jubah couple Furqon by Sola ni.Apa yang pasti,korang tak akan senang duduk lepas tengok gambar-gambar ni.Hehe. Jubah Couple Furqon Penyeri Hari Bahagia Saya tahu ramai yang tercari-cari jubah yang sedondon dengan pasangan mereka.Terutama cik akak manis kan.Jarang nak jumpa lelaki beli baju sedondon dengan…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola

Jan 27, 2015
jubah couple warna kuning emas

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola | Artikel ni acah-acah untuk teaser post atau orang kampung kata nak panaskan enjin dulu.Hehe.Sebelum official gambar keluar dari oven,kita bagi korang sentap sikit dengan gambar teaser koleksi jubah couple Furqon By Sola ni dulu ye.Hehe Macam mana?Tergugat ke tidak tengok gambar teaser jubah couple ni?Warna depa semua mengancam.Memang sangat sesuai dengan couple,laki bini,bakal tunang semua tu kalau nak melaram dengan rekaan jubah yang eksklusif ni taw.Design by Sola ni tak pernah tak…

Continue Reading