Browsing Tag

instagram

SEMBANG SANTAI

DIGI WWWOW AWARDS 2015 KEMBALI!

Sep 24, 2015

DIGI WWWOW AWARDS 2015 KEMBALI! | Raya-raya ni pulun jugak nak tulis cerita ni sebab dah janji nak tulis.Hehe.So nak atau tidak kena tulis jugak.Kalau tak,orang tak tahu. Hari ni nk cerita pasal DIGI WWWOW AWARDS 2015.Saya akan cerita habis ringkas dan padat ye.Walaupun sebelum ni saya tak minat pun pasal DIGI Heee..Tapi kali ni honestly saya tertarik dengan DIGI WWWOW AWARDS ni. DIGI  WWWOW AWARDS adalah satu platform di mana korang dapat merealisasikan idea,bakat atau business yang korang ada.Dan kalau…

Continue Reading

SEMBANG SANTAI

Awak,macam mana nak naikkan Follower Instagram?

Jan 3, 2015
cara naikkan follower instagram

Awak,macam mana nak naikkan Follower Instagram? | Nak sembang pasal Instagram pulak petang-petang macam ni.Seriusly,saya pun tak tahu macam mana nak naikkan follower Instagram dengan cepat.Tapi ada satu cara yang saya tahu.Tu pun kawan yang bagitahu.Semua tu bergantung dekat korang nak percaya ke tidak.Sebelum saya bagitahu cara dia,saya nak korang tengok dulu testimoni dia.Biar berair mulut terliuq nak beli.Hehe.Sat nahhh. Mesti korang tertanya-tanya saka apa yang diorang pakai kan untuk naikkan followers?Sampai berjaya dapat order beratus bagai tu.Seriusly saya pun…

Continue Reading