Browsing Tag

elrah exclusive

FESYEN

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

Jun 16, 2016
baju raya lelaki 2016

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016 yang korang tercari-cari.Sekarang ni trend baju raya banyak sangat.Ada yang suka pakai jubah,ada yang suka pakai kurta.Tetapi tradisi baju melayu tetap diutamakan.Hehe. Baju raya lelaki yang Amni nak cerita ialah mengenai Jubah Lelaki Moden yang diberi nama Mecca daripada Elrah Exclusive . Semalam Amni sempat berkunjung…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

Jun 13, 2016
JUBAH COUPLE ELRAH

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi poket hampa pun kena siap sedia nah?Hehe. Untuk koleksi jubah couple ELRAH EXCLUSIVE ni merupakan gabungan jubah By Nur Amirah 11 dengan ELRAH EXCLUSIVE yang diberi nama NUR ELRAH.Nama pun sejukkk telinga dengaq.Haha.Apatah lagi mata memandang.Hehe. Okai la,tak maw buat hampa tertunggu lagi.Jom kaih layan gambar-gambar…

Continue Reading

SEMBANG SANTAI

Jubah Lelaki Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun

Jun 8, 2016
jubah lelaki 2016

Koleksi Jubah Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

May 26, 2016
jubah lelaki moden 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Nov 26, 2015
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin kan.Saya?Tak tahu bila lagi.Sampai masa adalah.Hehe Ok.Kalau korang nak tahu,koleksi jubah dari Elrah Exclusive jugak memang sesuai dijadikan sebagai persalinan baju nikah pengantin lelaki 2015 taw.Ada juga yang jadikan jubah Elrah ni sebagai hantaran.Sekarang dah jadi…

Continue Reading