Browsing Tag

cara hilangkan parut jerawat dan jeragat

KECANTIKAN

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah!

Oct 14, 2015
serum malaika

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah! | Yes!Hari ni nak sembang pasal pencuci mekap paling best dan mudah untuk digunakan taw.Selama ni duk pakai brand Maybelline dan SilkyGirl je.Sekarang baru terasa nak tukar yang baru.Hehe.Bila dah tukar yang baru ni,rasa macam nak bagitahu satu dunia betapa best dan mudah giler bila pakai Malaika Oil ni.Nama dia Malaika Oil taw.Bukan malaikat nah. Sebenarnya banyak lagi kegunaan Malaika Oil ni selain daripada pencuci mekap.Hehe.Ok meh sini nak cerita lagi kat…

Continue Reading

KECANTIKAN

Agen Sah NA Beauty Di Cheras

Apr 27, 2015
cara mudah hilangkan parut jerawat

Agen Sah NA Beauty Di Cheras | Penat.Cuma perkataan tu sahaja yang mampu menggambarkan perasaan saya tika ini.Tapi rasa puas hati sebab Allah izinkan rezeki saya masuk melalui jualan serum argan NA BEAUTY dari Nur Amirah.Alhamdulillah syukur.Ni curi-curi masa update blog pasal jualan serum argan.Jujur saya cakap,tak menang tangan nak balas whatsapp order serum dari customer.Walaupun tak lepas lagi 20 botol sehari,tapi target setiap hari saya berbeza.Kalau hari ni dapat jual 2 botol,esok saya target 4 botol pulak.Janji target dan…

Continue Reading