Browsing Tag

cara hilangkan jerawat

KECANTIKAN

6 Cara Mudah Untuk Hilangkan Jerawat Dalam Satu Malam!

Sep 28, 2016
cara-hilangkan-jerawat-dengan-mudah-dan-berkesan

Tak sukanya bila jerawat datang singgah pada wajah. Bukan je datang tanpa diundang, nak hilangkan pun susah.Tetapi jangan risau,Amni ada cara hilangkan jerawat paling berkesan! Satu dua jerawat boleh tahan lagi, tapi kalau dah penuh jerawat satu muka, memang sakit hati kan?Tak pe,cuba cara-cara Amni berikan untuk jerawat hilang! Kami akan kongsikan cara untuk hilangkan jerawat dalam satu malam sahaja. Tak percaya? Cuba dulu baru tahu! 1. Gel aloe vera Kalau rajin, tanamlah aloe vera di rumah. Memang banyak khasiatnya. Aloe…

Continue Reading

KECANTIKAN

5 Pengguna Tertipu Dengan Pengasas dan Produk Sofeeya Diamond !

Aug 7, 2015
dcollagen

5 Pengguna Tertipu Dengan Pengasas dan Produk Sofeeya Diamond !| Lama tak menaip ni.Ketar rasa tangan nak bercerita.Hehe.Bukan gosip ye kakak abang.Ni saya nak kongsi ‘cerita panas’ pasal Pengasas Sofeeya Diamond ni je.Dengar cerita ramai pengguna bengang dengan Pengasas Sofeeya Diamond ni.Ala kalau korang nak tahu yang Yana Samsudin jadi duta tu.Bukan sorang dua,malah ramai yang pergi serang page dan whatsapp mereka bertalu-talu.Makin rancak masa nak raya baru ni.Kalau ada yang tahu,tahulah,kalau yang tak tahu,meh nak cerita.Hehe. Sebelum tu kat…

Continue Reading

KECANTIKAN

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah

Mar 12, 2015
SERUM ARGAN TESTIMONI

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah | Lama tak sembang pasal macam mana nak putihkan kulit muka.tengok pada kadar carian keyword yang hangat,ramai pembaca yang nak tahu cara mudah putihkan kulit.Semua nak cantik la sekarang.Tak dak sapa pun yang nak jadi hodoh.Malah yang dah sedia cantik pun nak cantikkan lagi rupa dia. Okai,sebenarnya dah lama dah share dengan semua pembaca mengenai rahsia kak Mirah atau nama sebenar Nur Amirah kekal cantik dan putih.Kisah silam dia saya tak tahu la…

Continue Reading

KECANTIKAN

Kesan Lepas Guna GlamoSkin?

Dec 31, 2014

Kesan Lepas Guna GlamoSkin? | Selepas hampir sebulan menggunakan GlamoSkin,akhirnya saya sendiri dapat melihat sendiri perubahannya.Pada mulanya seriously memang susah nak percaya sangat dengan produk kecantikan ni.Mana tidaknya,kebanyakkannya menggunakan “Mercury” untuk kesan yang lebih cepat.Tetapi dengan GlamoSkin dari Legacy Secret,korang tak perlu risau memandangkan produk ini di jamin selamat untuk di gunakan. Ok.Sejujurnya,memang sangat best guna pencuci muka dan Gel Collagen GlamoSkin ni.Tetapi untuk mereka yang mempunyai kulit muka jenis “terlalu sensitif”,korang dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.So far,semua…

Continue Reading

KECANTIKAN

Betul Ke GlamoSkin Boleh Cantikkan Kulit Macam Orang Korea?

Dec 3, 2014
cantik macam orang korea

Betul Ke GlamoSkin Boleh Cantikkan Kulit Macam Orang Korea? | Bangun pagi ni nak feeling macam Korean Girls la sikit sebab semalam dah tempek Collagen Gel GlamoSkin dekat muka.Hehe.Memang Korean cantik sebab kebanyakkannya buat pembedahan.Tapi sejauh mana kebenarannya,saya pun tak tahu.Tapi kulit mereka memang tak dinafikan sangat cantik dan mulus. Tapi sekarang kalau kita nak  kulit cantik macam Korean pun,tak ada hal la.Sebabnya sekaran dah ada produk yang boleh cantikkan kulit muka macam orang Korea.Lepas ni kalau kulit muka dah cantik,mesti…

Continue Reading

KECANTIKAN

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat

Sep 26, 2014
cara hilangkan jerawat

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat | Taksub menggunakan produk kecantikan yang berharga berpuluh-puluh ribu tetapi hasil yang anda bakal dapat belum tentu adalah apa yang anda ingin sebelum ini.Jadi hari ni saya nak kongsi 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat.Walaupun ianya nampak mudah,saya yakin mampu memberi manfaat kepada anda. 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat 1.Lemon mengandungi Anti-Oksidan yang bagus untuk kulit muka.Ia juga boleh digunakan untuk menghilangkan parut jerawat.Ambil sebiji lemon dan potong beberapa bahagian.Kemudian gosok di bahagian muka yang berjerawat…

Continue Reading