Browsing Tag

argan oil

KECANTIKAN

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty

Mar 27, 2015
na beauty serum

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty | Hari ni sebelum masuk kerja shift petang saya nak berkongsi dengan pembacaΒ 15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty.Selama ni asyik duk bersembang pasal produk NA Beauty je kan.Balik-balik sembang pasal serum argan oil dan corea miracle skincare NA Beauty.Jadi hari ni kita cuci mata sikit layan gambar menarik daripada pengasas NA Beauty iaitu Nur Amirah dan suaminya El Azman.Heee.Jom tengok!     Lawa kan Nur Amirah dan El Azman pun handsome orangnya .Bagai pinang…

Continue Reading

KECANTIKAN

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah

Mar 12, 2015
SERUM ARGAN TESTIMONI

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah | Lama tak sembang pasal macam mana nak putihkan kulit muka.tengok pada kadar carian keyword yang hangat,ramai pembaca yang nak tahu cara mudah putihkan kulit.Semua nak cantik la sekarang.Tak dak sapa pun yang nak jadi hodoh.Malah yang dah sedia cantik pun nak cantikkan lagi rupa dia. Okai,sebenarnya dah lama dah share dengan semua pembaca mengenai rahsia kak Mirah atau nama sebenar Nur Amirah kekal cantik dan putih.Kisah silam dia saya tak tahu la…

Continue Reading

KECANTIKAN

Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty

Nov 16, 2014
TESTIMONI ARGAN SERUM NA BEAUTY

Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty | Kali ni artikel ni dibuat sebab ramai sangat yang nak tahuΒ Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty kan.Hehe.Jadi dengan kerajinan yang ada saya akan tampal testimoni mereka yang telah menggunakan Argan Serum Oil dari NA Beauty Official.Tetapi,harus diingatkan,tempoh untuk melihat keberkesanan serum ini bergantung kepada keadaan kulit masing-masing.Tak semua orang akan dapat hasil yang cepat.Jadi sabar itu penting ye sayang kalau nak cantik.Satu lagi,Argan Serum NA Beauty tak sama dengan Argan Serum keluaran syraikat…

Continue Reading