Browsing Tag

2015

SEMBANG SANTAI

DIGI WWWOW AWARDS 2015 KEMBALI!

Sep 24, 2015

DIGI WWWOW AWARDS 2015 KEMBALI! | Raya-raya ni pulun jugak nak tulis cerita ni sebab dah janji nak tulis.Hehe.So nak atau tidak kena tulis jugak.Kalau tak,orang tak tahu. Hari ni nk cerita pasal DIGI WWWOW AWARDS 2015.Saya akan cerita habis ringkas dan padat ye.Walaupun sebelum ni saya tak minat pun pasal DIGI Heee..Tapi kali ni honestly saya tertarik dengan DIGI WWWOW AWARDS ni. DIGI  WWWOW AWARDS adalah satu platform di mana korang dapat merealisasikan idea,bakat atau business yang korang ada.Dan kalau…

Continue Reading

SEMBANG SANTAI

Apa Azam 2015 Awak?

Jan 6, 2015
azam 2015

Apa Azam 2015 Awak? “..Entahlah tak ada azam kot.Rasa macam sama je dengan tahun lepas.Sebab tahun lepas punya pun tak tertunai.Eh.Hehe.Bab azam-mengazam ni yang malas kan.Azam je lebih,tapi tunainya tidak..” Tapi saya salute sangat dengan orang yang ada azam baru tiap-tiap tahun ni.Menunjukkan dia seorang yang bersemangat waja untuk ubah diri dia.Tapi lagi bagus kalau dia boleh tunaikan azam dia tu.Kalau setakat berazam bulan dan bintang,tapi usahanya sekadar tabur nasi di daratan pun tak guna jugak.Usaha biar seiring dengan azam…

Continue Reading