SEMBANG SANTAI

Photographer Wanita Di Kuala Terengganu

Nov 26, 2015
female photographer

Photographer Wanita Di Kuala Terengganu | Memandangkan ramai sekarang nak mencari jurugambar wanita atau erti kata lain,photographer wanita,jadi elok benarlah saya kongsikan di sini servis photographer wanita yang dijalankan di Kuala Terengganu.Pendek kata satu negeri terengganu dia boleh pergi taw.Hehe

Okai.Nama bisnes dia adalah Romus Art Photography.Pemilik bisnes ni pulak adalah Kak Rohaya Mustafa.Dia muda lagi eh.Tapi bakat ambil gambar terpendam taw.Tak sangka langsung sebab time dia satu sekolah menengah dengan saya dulu,jenis pendiam ja tak ambil port sangat.Hehe.Lebih kurang macam tu lah.Tup tup dah contact balik dia di Fb ni,dia giat amik gambar orang pulak dah.Siapa sangka kan?Belajar matematik,jadi cikgu bahasa inggeris.Pendek kata macam tu lah.Haha.

photographer muslimah

Antara servis dia adalah semuanya lah.Yelah,bila dah bergelar photographer ni semua jenis gambar dia ambil.Tapi lebih memfokuskan kepada shoot gambar perkahwinan,pertunangan,persandingan,bertandang dan maternity shoot.Tapi kalau ada pengusaha butik online sekitar Kuala Terengganu yang nak gunakan khidmat Romus Art Photography ni untuk shoot produk dan model barangan,sangat-sangatlah di alu-alukan.Bab harga tawar-menawar ke korang sembang lain dengan Kak Aya sendiri noh.Hehehe

Okai,dah jom layan gambar-gambar hasil tangkapan Kak Aya pulak.

photographer wanita di Kuala terengganu

photographer wanita di Kuala terengganu

female photographer

jurugambar wanita di kuala terengganu

photographer muslimah

gambar kahwin

Ok dah.Banyak sangat dah tu share gambar best kahwin dekat korang.Jadi yang mana bakal berkahwin dengan orang Terengganu tu atau korang sendiri memang orang Terengganu,saya sarankan supaya cepat-cepat booking date dengan Photographer Kak Aya ni ye.Sebab dia sendiri punya promosi pun dah nak tutup buku sebab ramai yang nak pakai photographer muslimah.Photographer lelaki pun apa kurnagnya kan.Atas keselesaan masing-masing la.

Ok dah.Pergi booking lekaih.!

Fanpage:Romus Art Photography
Owner:Aya Mustafa
Whatsapp:Β 019 946 3946
Instagram: @romus.art

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Musadun Dec 7, 2015 at 5:53 PM

    semua gambar yang ditangkap amat cantik.. terbaik

  • Reply Akim Dec 19, 2015 at 12:22 AM

    Pandai dia tangkap gambar.. terbaekkk

  • Reply ciknad Dec 26, 2015 at 11:17 AM

    lawa lawa. hehe lame akk xberjalan… heehe tgk gambau orgkawen ni dok jenuh menanti album ni hehe :)

  • Reply Fyda Noh Jan 3, 2016 at 5:54 PM

    Lawa sangat gambar… Kalau org kretif mmg best sgt jadi fotographer

  • Reply Norain Jan 11, 2016 at 4:52 PM

    Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

  • Reply sabree hussin Feb 2, 2016 at 11:55 PM

    Bagus jugak ada photographer perempuan ni :D

    Suami pun tak risau dan tak jeles sangat

  • Leave a Reply