KECANTIKAN

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA

Sep 30, 2015
testimoni kening tanpa cukur

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA | Makin rancak rasa nak menulis ni.lama dah tak lepas gian tulis blog.Hehe.Orait,kali ni nak cerita pasal set kening tanpa cukur yang saya sendiri pakai taw.Maklumla kening saya jenis serabai lebat semacam tapi Alhamdulillah syukur daripada tak dak kening langsung.Hehe.

Set kening tanpa cukur ni merupakan keluaran NURFA Beauty Official.Harga murah,servis bagus,barang elok taw.Haaa.Tiap-tiap kali nak keluar,saya pakai set kening tanpa cukur ni ja.tak payah nak trimmed kening sangat la dik oi.Korang pakai je set kening tanpa cukur ni,harus nampak cantik jugak okai.Meh saya tunjuk gambar saya tanpa pakai set kening ya.

set kening tanpa cukur

Nampak serabai kan?Tambah pulak langsung tak pakai makeup time ni.Lagi la nampak polos sangat okai.Jadi disebabkan nak cepat bersiap semua,saya gunalah set kening tanpa cukur NURFA ni.Mudah dan cepat okai!

Meh tengok gambar lepas kita pakai set kening tanpa cukur NURFA ni nah.

testimoni kening tanpa cukur testimoni kening tanpa cukur testimoni kening tanpa cukur

Haaa..amacam tergugat tak awaaaa?Hehe.So sapa-sapa yang nak cuba buat kening tapi TAK NAK CUKUR,korang SANGAT-SANGAT disarankan untuk mencuba set kening tanpa cukur NURFA ni taw.Lagi best sebab diorang bagi tutorial sekali taw.Tak faham tanya ja depa nah.Hehe

Okai dah nak siap pergi kerja dulu.Kalau korang nak order,boleh whatsapp diorang cepat-cepat sebab stok diorang selalu habis cepat!Oh mai..!

Dah pergi order cepat nah..!

SET KENING TANPA CUKUR NURFA
019 3007 112

Bye2!

xoxo

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Azhafizah Oct 16, 2015 at 3:57 PM

    cantik sangat terbentuk..make up pun cantik :)

  • Reply Ikhwan Oct 28, 2015 at 5:23 PM

    betul, kening perlu disolek je, tak payyah cukur :)

  • Reply Raihanah Ahmad Oct 29, 2015 at 9:58 AM

    yang penting tak perlu cukur kan

  • Leave a Reply to Azhafizah Cancel Reply