FESYEN

Baju Untuk Raya Haji

Sep 16, 2015
jubah lelaki cantik

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab itu sahaja masa yang kami sekeluarga ada untuk ‘family bonding’.

Persiapan untuk raya haji?Kitorang satu family lebih kepada persiapan juadah hari raya sebab kalau time raya puasa haritu kitorang banyak berjalan ke rumah saudara-mara jadi kurang berada dirumah.Tapi kali ni kitorang yang lebih ada di rumah.Jadi kena siapkan banyak juadah hari raya.Daging adalah menu wajib!Hehehe

Untuk baju raya pulak,memandangkan kitorang tak ada baju raya time raya puasa hari tu,so kitorang fokus dekat raya haji ni.Bagi abah dan 3 orang adik lelaki,kitorang suruh pakai jubah je.Jubah mana?Of course la jubah dari Elrah Exclusive.Baru nampak sado dan dapat sorok perut buncit tu.HeheTak caye?Tengok nih.

jubah raya lelaki warna blue royal

WARNA BLUE ROYAL

jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

WARNAPURPLE

jubah raya lelaki warnA MUSTARD

WARNA MUSTARD

jubah raya lelaki warnA DEED PURPLE

WARNA DEED PURPLE

4 warna atas ni warna paling hot.Agak-agak warna apa yang menajdi pilihan kitorang?Hehehe.Tunggu raya nanti nah kami share.Eh lupa sapa yang berminat beli jubah Elrah Exclusive ni korang boleh pergi whatsapp je nombor kat bawah ni sebab kami tak jual.Kami tolong promote ja.Hehe.Harga serius HARGA MAUT taw dak.hehe

WHATSAPP : 019 3007 112

Untuk perempuan pulak,kami plan nak pakai jubah jugak.Mungkin jubah dari Calaqisya atau Lisa Adam Official yang menjadi pilihan kami kali ni.Hehe.Sebab design mereka semua ‘oh my’ ! . Lawa giler taw.Hehehe

jubah lelaki cantik

jubah lelaki cantik

Lawa dak???Lawa kan?Untuk couples kat luar sana tu boleh mix and match dengan jubah Elrah atas tu.Hehe.Cairnyaaa..Hehe

Tak leh nak sembang panjang dah aih.Sibuk nak pergi kerja pulak.Ni nak taip cerita pun duk curik masa.

Yang penting sapa duk baca cerita ni rajinkan diri komen sikit noh.Lagi baik kalau share dekat fb korang.hehe

Till then!

Bye!

xoxo

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply sabree hussin Sep 17, 2015 at 8:52 AM

    Tempat saya, sambutan hari raya haji memang sambut dengan sederhana. Kadang-kadang je akan beli pakaian baru untuk hari raya

  • Leave a Reply to sabree hussin Cancel Reply