FESYEN

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!

Aug 4, 2015
blouse cantik wafa

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!| Seriusly,tak tahu apa pulak kehebatan Scarffeya sampai ramai yang demam nak beli koleksi Wafa Tops dari Scarffeya ni.Sampai Whatsapp mereka tak cukup tangan staff nak melayan.Founder depa sendiri pun dah berapa kali demam sebab nak melayan order customer mereka.Keluaran pertama Wafa Tops memang best seller gila.Kali ni mereka keluarkan 2nd batch tetapi didatangkan dengan koleksi warna yang lebih mengancam.

Warna apa?Warna pastel dan striking menjadi pilihan Scarffeya untuk Wafa Tops kali ni.Saya sendiri pun dah cair sangat tengok pilihan warna terbaru Wafa Tops kali ni.Misi kumpul duit bermula untuk kumpul koleksi Wafa ..!

wafa tops scarffeya

Wafa Tops Scarffeya Pilihan Gadis Manis

Sebenarnya malas nak sembang panjang pasal Wafa Tops.Saya lebih suka share gambar je.Jom cuci mata.Dah tahu korang tak sabar punya nak tengok warna pilihan Wafa Tops.Hehe.

wafa tops scarffeya tops yang elegant blouse cantik wafa blouse cantik wafa tops cantik murah tops cantik murah satin tops cantik murah satin blouse satin berkualiti

 

blouse yang cantik wafa tops

 

Mesti korang dah cair tengok warna Wafa Tops kali ni kan?Confirm leleh punya sebab warna kali ni cun habis!

Jadi macam biasa,sebelum nak order korang kena ukur badan dulu siap-siap.Kan terlebih besar atau terlebih kecik,tak melaram la korang.Hehe.meh tengok sizing chart Wafa Tops.

size wafa tops

 

Macam mana ada ke tidak saiz yang korang nak tu.Hehe.Hopefully ada la noh.Kalau tak ada cepat pergi makan banyak-banyak atau pergi bersenam sikit.Janji korang dapat melaram dengan Wafa Tops yang sangat eksklusif ni.

Dah ukur,mesti nak tahu macam mana nak order Wafa Tops ni kan?Hehe.Ada dua cara pembelian.Satu melalui butik fizikal dan satu lagi melalui aplikasi Whatsapp.Cuma saya nak bagitahu bagi yang membuat order melalui Whatsapp,mohon bersabariahhhh ye kakak sekalian memandangkan staff mereka setiap seorang hanya dua belah tangan sahaja.Lambat atau cepat semua order korang akan di balas.Jadi mohon bersabar.Kalau tak boleh sabar,pergi serbu butik fizikal diorang lekaihh..!

cara order wafa tops order wafa tops onlineEh….!!

Lupa nak bagitahu harga.Jangan terkejut ye sebab makin banyak helaian yang korang nak rembat,makin murahla tuan kedai nak bagi taw.Hehe.Masa tu rasa tergugat beg duit tu.Tak beli rugi sebab sale.Kalau beli lagi untung sebab dapat kumpul banyak warna.Kan?Hehe.

wafa tops satin

Tunggu apa lagi?Lekaihhh serbu depa..!Wafa Tops buat korang gojes sangat okai.!

Info lanjut:

Fanpage: Scarffeya
Instagram: @scarffeya
Website:www.scarffeya.com

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nurul Sep 3, 2015 at 8:25 AM

    Cantik giler cutting tops Scarrfeya ni. Ikut potongan badan, tapi tak ketat dan paling penting labuh.
    No wonder staff diorang tak cukup tangan layan WA

  • Leave a Reply to Nurul Cancel Reply