FESYEN

Shawl Instant Raya ADARA

Jun 30, 2015

Shawl Instant Raya ADARA | Kalau semalam kita cerita pasal baju kurung raya dari ADARA.Hari ni nak kongsi mengenai instant shawl murah 2015 dari ADARA sempena nak raya ni.Dah ada koleksi baju kurung,kena la cari tudung yang mudah nak pakai tapi cantik kan?Hehehe.Seriuosly sekarang ni malas dah nak belit-belit tudung ni.Semua nak kejar masa.

Ok dah tak nak sembang lagi,meh tengok koleksi tudung instant terbaru dari ADARA.

 

 

instant shawl yang cantik 2015 plain shawl instant shawl raya instant shawl yang cantik shawl instant raya 2015

 

3 jenis instant shawl dikeluarkan oleh ADARA iaitu ADINA PLAIN,ADINA PRINTED dan AMNI instant shawl.Shawl ADARA memang best.Saya sendiri dah ada dua helai koleksi ADARA taw.Shawl ADARA ni memang mudah nak bentuk,mudah nak pakai,material yang berkualiti,terletak elok atas muka.

PROMOSI!!
BELI 2 HELAI MANA-MANA SHAWL
DENGAN RM88 SAHAJA!!

tutorial instant shawl tutorial shawl

Apa yang paling best,ADARA selalu sediakan tutorial khas untuk setiap instant shawl yang mereka keluarkan.Lagi mudah nak pakai.Tak ada la berbelit macam ular sawa nak pakai instant shawl ni.Hehe.

Haaa.Macam mana berkenan kan?Instant shawl la paling mudah.Tak adalah korang pening nak fikir macam mana nak beli tudung atau shawl korang di pagi raya nanti.Nak mudah pakai je shawl instant dari ADARA ni.Cantik pun cantik taw.Meletup gitew. Bagi yang berminat,boleh order melalui Whatsapp/Mesej/Call nombor di bawah.

Whatsapp:017-249 9022 (ADARA)
Instagram: @adarabywhn
Facebook: ADARAbyWHN

Jangan lupa follow instagram diorang untuk koleksi instant shawl yang lebih banyak!

instagram instant shawl instant shawl yang murah

Selamat membeli!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply mamat Aug 2, 2015 at 4:45 PM

    cantik lah model bertudung tu hehehe….

  • Leave a Reply to mamat Cancel Reply