FESYEN

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive

Jun 24, 2015
jubah raya lelaki warna merah

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya dari Elrah Exclusive.

Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe.

Tak nak sembang lebat,meh kita layan tengok gambar koleksi jubah lelaki raya dari Elrah ni.

jubah raya lelaki warna merah jubah raya lelaki warna hitam jubah raya lelaki warna royal blue jubah raya lelaki warna hijau jubah raya lelaki warna biru jubah raya lelaki warna biru jubah raya lelaki warna biru jubah raya lelaki warna biru jubah raya lelaki warna hijau jubah raya lelaki warna peach soft jubah raya lelaki warna peach soft jubah raya lelaki warna merah jubah raya lelaki warna maroon jubah raya lelaki warna kelabu jubah raya lelaki warna kelabuCair tak abang dan kakak tengok design dan pilihan warna jubah ni?Jubah Elrah ni menggunakan material High Quality Cotton.Maknanya susah nak kedut,senang sangat nak gosok taw.

JUBAH ELRAH SLIM FIT
RM180 (1) / RM350 (2)

jubah lelaki raya 2015

Jubah Lelaki Raya dari Elrah ni ada 3 jenis saiz iaitu S,M dan L.Jadi khusus untuk abang-abang di luar sana yang nak bergaya sakan sambil sorot perut buncit tu.Hehe.Tak pa,masa puasa ni diet betul-betul.Time raya nanti boleh melaram sakan dengan jubah lelaki Elrah ni ya dak.

Kalau sebelum ni beraya dengan baju melayu,apa kata kali ni raya dengan jubah raya Elrah pulak.Kalau si ayah ade anak-anak yang dah besar,boleh beli sedondon dengan anak-anak kan.Kalau si ibu pulak,apa kata hadiahkan untuk si ayah dan anak-anak yang dah besar panjang tu.Kita cuba didik mereka supaya cintakan jubah pulak.InsyAllah.

Eh,si ayah je ke yang boleh pakai jubah?Si ibu pun ada taw.Elrah pun dah keluarkan jubah couple untuk pasangan yang dah berkahwin taw.Yang tak kahwin lagi tu tak payah nak sedondon sehati sejiwa sangat. *pedas pulak ak bagi*.Nanti artikel akan datang kita cerita pasal jubah couple pulak aih.

Macam mana?Berkenan ke tidak?Kalau si ibu atau si ayah atau si abang yang berkenan mahu membeli koleksi Jubah Raya Elrah ni boleh Whatsapp/Msj nombor di bawah untuk order ye.

Whatsapp: 019-3007112Β (Amni)

Selamat cuci mata nak shopping!

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply adarain Jun 25, 2015 at 1:28 PM

    Smart kalao pakai jubah. Kalo tinggi lagi advance.

  • Reply permatamama Jul 20, 2015 at 12:36 PM

    cantik juga jubah ni, memang dah beberapa kali raya husband pakai jubah.

  • Reply Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive? - Aug 24, 2015 at 12:04 AM

    […] ni dekat dah nak raya haji.Kurang sebulan ja lagi,kita nak jumpa raya haji pulak dah.Tapi fenomena Elrah Exclusive maintain meletop.Kali ni kami dah buat persiapan rapi insyaAllah.Sistem pengambilan order jubah […]

    • Reply Hasrul Oct 24, 2015 at 11:20 AM

      Assalamualaikum wbt.

      Berminat nak jadi agen.

  • Reply Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha - Aug 30, 2015 at 2:32 PM

    […] Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya puasa hari tu.Jadi tak ada lagi R14,r12,R7 bagai ye.Kalau nak tahu kod warna jubah yang baru,tunggu kami release gambar official dulu,baru hampa semua boleh order nah.Hehe […]

  • Reply Suziliana Mohd Zulkifli May 15, 2016 at 9:56 PM

    harga bape?

  • Reply Nik Jun 13, 2016 at 8:39 PM

    ada stock lagi tak ?

    • Reply admin Jun 13, 2016 at 9:48 PM

      Whatsapp 019-3007112 cik :D

      • Reply mashudi Jun 26, 2016 at 3:17 PM

        mcm mane nak beli…. kenan R5 & R11..aku dok terengganu ..

  • Reply Basri Jun 18, 2016 at 1:51 PM

    Nak beli

  • Leave a Reply to Hasrul Cancel Reply