SEMBANG SANTAI

Kisah Ariani Dan Comfort

May 1, 2015

Kisah Ariani Dan Comfort | Bau tudung Ariani yang direndam dengan pewangi Comfort masih lagi segar terasa.2 minggu lepas,sempat menghadirkan diri di Majlis Pelancaran Kerjasama antara Ariani dengan Comfort.Dah lama ‘puasa’ dari menghadirkan diri untuk cover event untuk company luar.InsyaAllah lepas ni kembali mengaktifkan diri lagi untuk join event-event luar.

Ok dah meh nak cerita apa yang berlaku di hari pelancaran kerjasama antara Ariani dengn Comfort hari tu.Apa yang pasti lepas ni korang akan terpesona dengan bau wangian comfort dari tudung Ariani yang sangat eksklusif dan vogue tu.Nak dipendekkan cerita,Ariani dan Comfort telah menjalinkan kerjasama untuk memantapkan lagi nama kedua-kedua jenama ini di mana setiap tudung Ariani akan mempunyai bau wangian Comfort yang sangat meluluhkan jiwa yang rana sebab bau dia wangi sangat.Alahaiiiii.Lentok sat. +_+

01 (1)Seriusly sebenarnya terpaku dengan keanggunan Datin Farah Aryani tu pakai tudung.Lawa habis.Dalam hati duk fikir mampu dak nak jadi cantik macam dia.Terus pang!Haruslah mampu sebab semua wanita dilahirkan dengan kecantikan yang tersendiri okai.Gitu!Hehe.Jadi kalau nak cantik macam Datin Farah tu,belilah tudung Ariani yang harum semerbak dengan wangian comfort ni.Sebab kalau pergi pasar dengan tudung Ariani pun,korang still boleh melaram masuk shopping mall dengan tudung yang sama sebab bau-bau ikan di pasar tu takkan melekat sedikit pun dekat tudung korang tu taw.

Tak percaya?Cuba beli tengok!

Ada yang lagi best.Kalau korang beli mana-mana produk rangkaian Comfort,simpan resit tu dan tunjukkan dekat mana-mana outlet Ariani.Lepas tu,korang akan dapat baucer diskaun bernilai RM20.Kalau nak pek Comfort Ultra secara PERCUMA pulak,pergi jengah mana-mana outlet Ariani bermula 24 April-30 Jun 2015.Kalau yang suka shoppig online di tesco,jangan lupa dapatkan diskaun RM5 untuk pembelian produk Comfort taw.

Untuk maklumat lanjut:www.facebook.com/ComfortMalaysia

p/s:Saya paling suka wangian comfort warna biru.Bau dia buat jiwa rasa tenang habis.Hehe.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply farisya Jun 9, 2015 at 8:15 PM

    saya pun suka bau comfort…sedap bangat!

  • Leave a Reply