FESYEN

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden

May 12, 2015
baju kurung moden

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden | Jam sekarang tepat pukul 11 malam.Tapi mata segar lagi sebab nak lepaskan kerinduan dekat blog sendiri.Dah lama puasa blog.Hari ni baru sempat nak sharing-sharing lagi dengan pembaca.Masihkah ada pembaca setiaku?Cewaah.Tak pe kalau tak ade pun,yang penting pembaca baru sentiasa ada.InsyaAllah.Ok malam ni saya nak cerita pasal satu butik online yang dah lama bertapak dalam industri fesyen muslimah ni.

Sebenarnya sebelum nak share pasal butik ni,saya dah usha sampai lebam koleksi-koleksi panas butik ni.Seriously lawa habis.Bukan nak mengampu ke apa.Tapi pendapat jujur okai.Straight to the point,butik ni nama dia Wardrobe2u.Mula beroperasi pada tahun 2010 di downtown Danau Kota.Kemudian mula membuka butik fizikal di Arked Mara,Kajang Selangor selepas mendapat sambutan yang amat menggalakkan dari pelanggan tetap mereka.

Lebih kurang 5 tahun mereka beroperasi dan lebih 50 rekaan telah dihasilkan ย baik dari segi tudung mahupun fesyen kurung moden muslimah masa kini.Yang pasti rekaan mereka tak pernah tak cantik.Pendek kata rekaan mereka bukan rekaan syok sendiri taw.Korang yang tak pernah dengar nama butik ni pun,mesti akan cair tengok design diorang.

Rona Pastle Pilihan Hati

Pengasas Wardrobe2u,Intan Azura Md Desa lebih gemarkan aura rona pastle dalam menghasilkan rekaan baju dan tudung untuk pelanggan mereka.Saya yakin ramai yang gemarkan warna yang lembut ni kan?Dan memang sesuai untuk wanita melayu kita.Nampak sejuk je mata memandang.Hehe.meh tengok gambar di bawah.Antara produk yang sangat laris macam pisang goreng cheese.

baju kurung moden kurung moden murah baju kurung moden 2015Gambar di atas merupakan koleksi kurung moden by Wardrobe2u yang sangat-sangat laris.Nama baju kurung moden ni ialah Ashley Kurung.Saya pun cair tengok design macam ni.Glamour habis uolss.Tetapi saya tak mahu cerita lagi pasal kurung moden by Wardrobe2u ni.Saya nak cerita pasal tudung instant Aurora by Wardrobe2u dulu.Saja nak bagi korang ‘panas hati’ tengok baju kurung moden Wardrobe2u ni.Hehe

Aurora Instant Shawl Rahsia Muka Runcing

Korang ingat dengan pakai tudung instant,muka tak boleh runcing?Salah sama sekali taw.Dengan memilih stail tudung yang betul biarpun instant,korang tetap boleh nampak gojes dan vogue sangat malah muka korang lebih runcing dari muka Kak Ziana Zain.Haha.Itu yang best pasal Aurora Instant Shawl by Wardrobe2u ni taw.

instant shawl paling cantik instant shawl yang murah tapi cantik instant shawl kuning instant shawl shawl instant shawl instant yang cantik shawl instant yang cantikshawl instant yang cantik shawl instant pink

Rekaan silang pada bahagian hadapan tudung memberikan ilusi muka lebih runcing dan tampak kurus macam Kak Ziana Zain.Kalau yang kaki selfie tu,memang kena sangat korang pakai koleksi Instant Shawl Aurora ni.Sebabnya sekali selfie jer,terus nampak gojes dan vogue tahu.Lagi best bila pakai instant shawl ni,korang akan rasa macam ada aircond kat dalam tudung tu.Sejuk amat okai.Malah tidak jarang dan tidak mudah berkedut seribu taw.Labuh tak payah nak cerita,korang boleh adjust ikut selesa masing-masing.

AURORA INSTANT SHAWL
RM40 FREE POSTAGE
MATERIAL:HEAVY CHIFFON
LABUH:PANJANG 65 Inch x LEBAR 25 Inch

Tak reti nak pakai?Jangan risau ye sayang sekalian sebab Wardrobe2u memang akan selitkan sekali Tutorial Pemakaian untuk setiap koleksi diorang.Barulah kelass giteww.


Mudah ke tidekk?Hehe.Mudah sangat okai.Pap pap pap terus siap!Bagi korang yang rasa nak cuci mata tu cepat-cepat pergi singgah butik diorang atau yang jauh tu boleh cuci mata secara online okai.

Maklumat lanjut:

WARDROBE2U.COM
www.wardrobe2u.com
No. 36-1 Jalan 8/35, Seri Bangi,
Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi (Berdekatan dengan Zawara Bangi)
Whatsapp/SMS:012 988 2880
Tel : +603-8927 5228

wardrobe2u kurung moden

Selamat membeli!

p/s:Nantikan artikel pasal Ashley Kurung yang gojes tu akan datang!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply muliani May 19, 2015 at 1:29 AM

    wahhh sangat cantik..!

  • Reply farisya Jun 5, 2015 at 6:45 PM

    ooo…kat bangi je…nak singgah lah nanti…bukak everyday ke?

  • Leave a Reply to muliani Cancel Reply