FESYEN KECANTIKAN

iprice Tempat Best Shopping Online

Apr 12, 2015

iprice Tempat Best Shopping Online | Petang ni nak kongsi mengenai tempat best untuk shopping online iaitu iprice.my.Mesti penat korang nak survey satu satu website sambil bandingkan harga barangan kan?Jadi di iprice ni,korang dah boleh tarik nafas lega sebab tak perlu dah nak julingkan mata nak survey satu per satu harga barangan online ni.Kenapa ek?hee.Meh nak bagitahu..

iprice merupakan sebuah portal shopping online yang menghimpunkan pelbagai jenis jenama yang sudah menempah nama dalam industri perdagangan.Jadi di iprice,korang tak perlu rungsing nak belek satu per satu harga barangan.Semuanya sudah tersedia dalam satu portal.Antara jenama yang sudah tidak asing lagi ialah Zalora,Lazada dan Groupon.

iprice_logo_darkblue(highres)[1][1]

banner

iprice coupon iprice brand

iprice categories

iprice shopPelbagai jenis barangan disediakan di sini dan tawaran harga menarik menanti anda.Apa lebih menarik lagi,kalau korang shopping di iprice,korang boleh menikmati pelbagai potongan diskaun untuk pelbagai jenis barangan!

newsletter

Tapi kalau korang jenis tak melayan bab-bab diskaun ni,boleh je kalau tak nak layan.Hehe.Rugi taw kalau tak rembat diskaun dari iprice ni nak-nak time korang teringin sangat barang tu.Baru tahu menangis air mata darah ye.

makeup

Oh ya,untuk pencinta barangan makeup,jangan risau sebab dekat iprice pun ada sale dan diskaun untuk barangan makeup.Memang menangis tengok harga mereka taw.Hehe.

Okai.Selamat membeli!

Maklumat lanjut:

www.iprice.my

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply muliani Apr 21, 2015 at 6:35 PM

    macam menarikk jee… nanti boleh la usha usha slain zalora. hehe

  • Leave a Reply to muliani Cancel Reply