KECANTIKAN

Cara Paling Mudah Hilangkan Parut Jerawat

Apr 12, 2015
argan oil serum

Cara Paling Mudah Hilangkan Parut Jerawat | Di petang yang dingin sambil angin bertiup sepoi-sepoi bahasa ni,mehla saya nak kongsi sikit cara paling mudah nak hilangkan parut jerawat di muka tu.Ramai sekarang duk risau macam mana nak hilangkan parut jerawat dekat muka.Khususnya kakak-kakak diluar sana yang bekerjaya.Tak kisah la kerja di mana,penampilan harus dijaga okai.

argan oil serum

Apa cara dia?Cara dia mudah yang teramat.Guna je serum Argan NA BEAUTY ni.Dengan sebotol serum ni perubahan dia memang tak dapat nak ungkap,korang kena lalui sendiri sebab ramai dah ‘ketagih’ dengan serum minyak argan dari NA BEAUTY ni.Sembang kosong?Tak dak masa aih nak sembang kosong.Kalau tak percaya,meh tengok bukti customer yang repeat order serum minyak argan NA BEAUTY ni.Tak sia-sia Kak Mirah keluarkan serum minyak argan ni taw.Hehe.

serum minyak argan

minyak argan

 

cara mudah hilangkan jerawat

 

parut jerawatย testimoni na beauty

Sampaikan ada seorang customer banyak kali dah repeat order.Kalau tak percaya lagi keberkesanan argan oil serum ni tak tahu nak cakap apa lagi dah.Saya sendiri dah banyak botol duk pakai.Bagi saya sendiri,sebelum nak apply mekap tebal-tebal,kulit muka kita kena jaga dulu.Kalau tak dapat nak flawless sangat,jaga lah sampai tak ada jerawat,blackhead,whitehead,jeragat bagai tu.Pendek kata macam ni,kalau tapak tu cantik,hasilnya pun cantik.Macam tu juga muka,kalau mekap tebal-tebal untuk tutup jerawat bagai,akan nampak jugak.

Jadi,jagalah muka dari sekarang ye.

Nak order serum ni?Boleh pergi order dengan Agen SAH NABEAUTY di sini:

NURFA BEAUTY
WHATSAPP/MSJ ONLY: 014 512 1425 / 019 993 9956

Selamat membeli!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply muliani Apr 21, 2015 at 6:36 PM

    nice sharing..!berminat nnti bolehla beliii. hehe

  • Reply 6 Cara Mudah Untuk Hilangkan Jerawat Dalam Satu Malam! - Dunia Farisya Sep 28, 2016 at 7:12 PM

    […] Tak sukanya bila jerawat datang singgah pada wajah. Bukan je datang tanpa diundang, nak hilangkan pun susah.Tetapi jangan risau,Amni ada cara hilangkan jerawat paling berkesan! […]

  • Leave a Reply