KECANTIKAN

Agen Sah NA Beauty Di Cheras

Apr 27, 2015
cara mudah hilangkan parut jerawat

Agen Sah NA Beauty Di Cheras | Penat.Cuma perkataan tu sahaja yang mampu menggambarkan perasaan saya tika ini.Tapi rasa puas hati sebab Allah izinkan rezeki saya masuk melalui jualan serum argan NA BEAUTY dari Nur Amirah.Alhamdulillah syukur.Ni curi-curi masa update blog pasal jualan serum argan.Jujur saya cakap,tak menang tangan nak balas whatsapp order serum dari customer.Walaupun tak lepas lagi 20 botol sehari,tapi target setiap hari saya berbeza.Kalau hari ni dapat jual 2 botol,esok saya target 4 botol pulak.Janji target dan usaha mesti seiring.InsyAllah.

serum argan oil

Tak tahu kenapa,tapi suka sangat tengok gambar Nur Amirah yang paling latest ni.Sejuk mata memandang.Malah semangat nak berjaya macam dia semakin membuak-buak.Amin…!InsyaAllah.

Hari ni sempat pergi poskan order kesemua customer serum Argan Oil NA BEAUTY dan set bentuk kening tanpa cukur NURFA BEAUTY.Alhamdulillah,rezeki dari side bisnes ni boleh tarik sikit buat simpanan dan belanja lain-lain.Biar apa orang nak kata,jangan letak dalam kepala.Mungkin hidup kita lebih baik dari dia,sebab tu diorang sibuk jaga tepi kain kita.Yang penting kita tak kacau hidup dia.Semangat dan usaha Nur Amirah buat saya sendiri terus bersemangat walaupun kadang-kadang semangat tu luntur.Cepat-cepat saya polish.Hehe.

Untuk pengetahuan semua,saya sendiri merupakan Agen SAH NA Beauty di kawasan Cheras yang mana meliputi sekitar HUKM,Menara PGRM,Aeon Maluri,Bandar Tasik Permaisuri,Bandar Tasik Selatan,Bandar Tun Razak dan kawasan yang sewaktu dengannya.InsyaAllah mana yang rasa nak cuba produk serum terbaik untuk jerawat ni,boleh hubungi atau Whatsapp ja nombor di bawah nanti.Pendek kata,serum argan oil NA BEAUTY buat jerawat dekat muka hilang macam guna Photoshop.Hiks.Bukan propa,tapi nyata.Okai..Hee.

serum argan nur amirah

stok serum argan na beauty Sekarang baru duk siap packing order customer yang buat payment hari ni pula.Nak untung banyak?Kena disiplin dengan diri dan perjalanan duit keluar masuk.Bak kaat sifu bisnes,Pn Ainon Mohd,kita kena ‘puasa joli’.Biar susah dahulu,lama-lama senang tu datang sendiri.InsyaAllah.

Dah,malas nak membebel panjang,penat dah aih.Hiks =_=’

cara mudah hilangkan parut jerawat

Sapa-sapa nak order Serum Argan Oil NA BEAUTY atau Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY,boleh Whatsapp/Mesej nombor di bawah nah..

NURFA BEAUTY
014 512 1425 / 013 205 8902

Selamat malam kesayangan!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply islam di dadaku Apr 29, 2015 at 10:49 AM

    jadi mudah untuk yang mencari di cheras karena ada agennya

  • Reply Cik Nad May 15, 2015 at 8:37 AM

    nak jadi agen gak :P hahah

    • Reply admin May 15, 2015 at 10:37 AM

      Boleh2.Jom la akak :)

  • Reply muliani May 19, 2015 at 1:33 AM

    tebaik… kekal cantikk!

  • Leave a Reply to islam di dadaku Cancel Reply