FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015
shawl yang cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shopping tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata.

Jadi sejak bekerja memang kena cari shawl instant.Seriously memang tak sempat sangat nak melilit atas kepala.Jadi penyelesaian dia,saya dah jumpa satu online shop yang menjual shawl instant yang cantik dan selesa.Rekaan dia juga funky dan chicky.Kalau akak yang dah ada 10 orang anak pun akan nampak vogue sangat kalau pakai shawl instant online shop ni.Yang penting yakin ye uolss.Heee.

shawl instant yang cantik dan lawaOnline shop yang menjual shawl instant ini ialah ADARA by WHN .Selain pakar dalam penghasilan shawl instant,ADARA juga turut menjual shawl satin ‘best seller’ taw.Harga dia insyaAllah jauh lebih murah dari harga pasaran serta kualiti yang terjamin.Okai jom cuci mata tengok koleksi shawl instant diorang pulak.

shawl instant yang cantikAmanda Instant Shawl merupakan koleksi ‘TERLAJAK LARIS’ Adara by WHN.Tengok design dia pun dah chicky dan funky kan?Memang sesuai dipadankan dengan mana-mana baju.Saya paling suka warna merah tompok hitam tu.Nampak ceria dan berani.Yang berwarna kelabu hitam tu pun boleh tahan.Menyerlahkan lagi kematangan si pemakai tatkala mengenakan tudung itu.

Okai jom tengok secara lebih dekat gambar tudung di atas ye.Confirm rambang mata korang nak pilih.

shawl instant yang cantik

shawl yang cantik

instant shawl yang murah

shawl instant

AMANDA INSTANT SHAWL
MATERIAL:PRINTED CHIFFON

RM75 EXCLUDED POSTAGE

Saya paling suka warna kelabu dan merah tu taw.Paling cantik dan berani.Memang cantik sangat dekat mata ni.Hehe..Untuk makluman,AMANDA Instant Shawl ini didatangkan dengan inner yang bersesuain dengan shawl.Jadi tak perlu susahkan diri untuk korang beli inner lain.Kalau tengok dari jauh macam tak pakai inner yang asing.Seolah-olah dah lilit satu shawl tu atas kepala.Hehe.

SHAWL YANG CANTIK DAN MURAH

shawl instant mudah bentuk

Selain AMANDA,Adara juga mempunyai koleksi ADINA PLEATED INSTANT SHAWL.Koleksi Adina lebih ringkas dan bersahaja.Tetapi masih lagi mampu menyerlah aura kematangan dan muda si pemakai.Sesiapa sahaja mampu kelihatan cantik dan bersahaja dengan menggayakan tudung koleksi ADINA PLEATED INSTANT SHAWL dari Adara by WHN ni.

instant shawl cantik

shawl instant yang murah

instant shawl yang cantik

ADINA PLEATED INSTANT SHAWL
MATERIAL :HIGH QUALITY CHIFFON

RM55 EXCLUDED POSTAGE

Apa yang paling best,di Adara,korang tak perlu risau dengan tutorial tudung koleksi mereka.Owner dia akan berikan tutorial mudah dan ringkas untuk pakai shawl instant diorang.Suka tak?Hehe.Kalau saya,saya paling suka okai bab tutorial ni.Sebabnya saya memang fail sikit kalau bab nak belit-belit tudung atas kepala ni.Hehe.

tutorial tudung instant

tutorial instant shawl Lupa nak share gambar koleksi shawl satin yang ‘best seller’ macam saya cerita dekat atas tadi tu.Apa yang best pasal shawl satin ARIANA dari Adara ni ialah mudah bentuk,menutup dada dan kualiti terbaik.Harga juga jauh lebih murah dan berpatutan dengan market price yang lain.

shawl satin yang cantik dan mudah bentuk

ARIANA SATIN WIDE AND LONG SHAWL
MATERIAL:HIGH QUALITY SATIN 
RM29 EXCLUDED POSTAGE

Kesemua warna yang dipilih untuk koleksi ARIANA semuanya mengancam dan chicky taw.Memang sesuai untuk semua lapisan umur.Mudah bentuk,lebar dan berkualiti.Jangan risau,tutorial untuk shawl satin ARIANA juga disediakan taw.Heee.

Meh tengok apa pula respon pengguna dan pembeli koleksi shawl instant Adara by WHN pula :)

shawl cantik

shawl labuh

adara shawl

customer adara

tudung instant yang cantik

shawl instant online shop

SHAWL INSTA SHOP

Korang pun tak payah risau kalau nak berurusan dengan Online Shop Adara ni sebab mereka dah pernah keluar majalah Nur.Jadi dah established.Tak perlu nak risau kalau kena tipu ke apa ke kan.

INSTANT SHAWL FAMOUS

Untuk maklumat lanjut:

Wan Hazwani Nabiha (Sis Nana)
Whatsapp/Msj/Call:017-2499022
Instagram: @adarabywhn
Fanpage: ADARABYWHN

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Azhafizah Md Nor Mar 27, 2015 at 9:27 AM

    Wow, cantik² shawl..corak pun cantik ni..buat rambang mata :)

    • Reply aleya Jul 1, 2016 at 2:10 PM

      Hah. Cantik sangat

  • Reply muliani Apr 21, 2015 at 6:58 PM

    wahhh cantiknyaaa tudungg.. flawless gituu

  • Reply Raihan Aug 7, 2015 at 4:55 PM

    cantik2 shawlnya..

  • Reply Ruqayya Aug 22, 2015 at 8:45 PM

    Omg semua shawl cantik kot. Teros jatuh cinta!

    Ruqayya wrote… Cara jana pendapatan sampingan online tanpa modal!

  • Reply Nurul Sep 3, 2015 at 8:21 AM

    Ada tutorial tu yang paling penting..tak semua orang reti. Kiranya tutorial ni macam after sales service..memang terbaik

  • Reply Papaglamz Sep 15, 2015 at 5:14 PM

    Cantik la tudung-tudung ini semua….

    Hot post – Telekung Reehans Pilihan Muslimah Ketika Solat

  • Reply Sahila Suadi Nov 3, 2015 at 8:33 PM

    cantik kot shawl

  • Leave a Reply to Raihan Cancel Reply