KECANTIKAN

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty

Mar 27, 2015
na beauty serum

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty | Hari ni sebelum masuk kerja shift petang saya nak berkongsi dengan pembaca 15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty.Selama ni asyik duk bersembang pasal produk NA Beauty je kan.Balik-balik sembang pasal serum argan oil dan corea miracle skincare NA Beauty.Jadi hari ni kita cuci mata sikit layan gambar menarik daripada pengasas NA Beauty iaitu Nur Amirah dan suaminya El Azman.Heee.Jom tengok!

SERUM ARGAN TESTIMONI

bentuk kening yang cantik

serum argan na beauty

na beauty offiicial

minyak argan

serum argan

na beauty

serum argan oil

serum nur amirah

nur amirah dan elazman

 

na beauty serum

kak mirah na beauty

el azman dan nur amirah

el azman

na beauty nur amirah

 

Lawa kan Nur Amirah dan El Azman pun handsome orangnya .Bagai pinang dibelah dua.Saya suka ikuti perkembangan Kak Mirah dan Abg El ni sebab diorang ni merupakan anak muda yang penuh bersemangat dan bersungguh-sungguh untuk berjaya tanpa mempedulikan tohmahan,kejian dan cacian orang disekeliling mereka.Antara kata-kata semangat yang saya boleh petik dari instagram Kak Mirah:

Saya nur amirah. Seorang yang gigih bertungkus lumus 2 tahun yg lepas dgn membuat perniagaan online sehinggalah sekarang saya mempunyai brand sendiri iaitu Nabeauty, Coreamiracleskin dan Bynuramirah. Selama dua tahun byk pahit manis dlm perniagaan. Tak senang utk saya capai dgn apa yg saya ada sekarang. Dan saya masih berlajar. Belajar untuk membina empayar sndri di dunia dan akhirat. Dlm belajar mencari rezeki dunia, byk juga yg saya pelajari untuk ilmu akhirat sana. Saya memulakan perniagaan dgn hanya sekadar pre order dan sehinggalah mempunyai modal utk membeli secara borong. Untuk mnjadi peniaga yg terbaik perkara paling penting adalah kesabaran dan kerajinan. Tp kena ingat rezeki semuanya dari Allah. Kalau bukan harini inshaAllah esok esok mana tahu rezeki kita. Sbb bukan senang utk saya berada ke tahap ini, sbb tu saya sntiasa bersyukur diberi peluang olehNya. InshaAllah takkan pernah lupa walaupun hanya sekadar #hashtag sekurangnya kita tak lupa utk #alhamdulillah #syukur dgn kehidupan kita. Tahu ada yg tak senang dgn hashtag #alhamdulillah itu tp kehidupan yg mengajar saya utk sntiasa ucapkan alhamdulillah dalam apa jua situasi. Percayalah, smuanya akn baik baik saja. Dan maafkan diri ini yg kekadang di anggap poyo dgn apa yg dibuat di insta ini, saya cuma berkongsi kehidupan dan semangat saya utk terus berjaya dan berjaya di dunia dan akhirat. InshaAllah, kalau kita sntiasa positive, yang baik baik akn dtg. Terima kasih kepada semua yg sudi follow saya dan sntiasa support saya utk sntiasa kuat dan terus bersemangat. Untuk yang membenci mengutuk, saya sntiasa maafkan awak. Yang baik dari Allah dan yang buruk dari diri saya sendiri ❤️ akan bersambunggggg… @nabeauty_official @coreamiracleskin_hq @bynuramirah11 #alhamdulillah #syukur

Ini pula kata-kata semangat dari Instagram Abang El:

#tipselazman Jangan biarkan mereka yg membencimu melihatmu jatuh. Tunjukkan kemampuanmu. Jangan menyerah. Be strong, prove them wrong! #alhamdulillah #syukur

Alhamdulillah,tiap kali saya baca kaat-kata semangat di Instagram mereka,semangat saya yang dulunya merundum kini dicaj balik sampai penuh.Alhamdulillah.Semoga Allah murahkan lagi rezeki dan jalan hidup Nur Amirah dan El Azman selepas ini.Bangga ada melayu Islam yang berjaya seperti mereka berdua.

InsyaAllah kita juga mampu berjaya seperti mereka!Amin!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply ietams Mar 27, 2015 at 8:28 PM

    sama cantik sama lawa.. dua2 mesra kamera..
    dah macam artis dorang ni.. ke memang dorang ni artis?

  • Reply vitakcrew Apr 7, 2015 at 1:18 AM

    “Bukan senang nak senang. Selagi kita tak berputus asa, maka itu bukan dianggap gagal, cuma belum berjaya sahaja” itu yang pernah saya dengar orang-orang yang berjaya dalam industri masing-masing.

    • Reply admin Apr 7, 2015 at 10:18 AM

      Betul.saya sokong sangat2 pendapat sis :)

      • Reply vitakcrew Apr 8, 2015 at 11:33 PM

        terima kasih admin. Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah :)

  • Reply muliani Apr 21, 2015 at 6:43 PM

    lahaiii sweetnyaaa.. sama sama lawa sama padan

  • Reply kempiskanperutbuncit Jun 2, 2015 at 5:49 PM

    pengasas na beauty mmg cun, yang penting beliau menjaga aurat.. semoga ramai pengasas produk kecantikan macam dia

  • Leave a Reply to muliani Cancel Reply