KECANTIKAN

Kurus 10KG,Menang RM1000 !

Dec 21, 2014
kurus dengan mudah

Kurus 10KG,Menang RM1000 ! | Selamat pagi ahad!Pagi ni saya ada berita gembira khusus buat mereka yang nak kurus dengan selamat.Sambil kurus,korang boleh menang wang tunai RM1000.Nasib baik la saya dah kurus,kalau tak dah lama saya join ni.Mengancam jugak RM1000 tu taw.Dengan RM1000 tu boleh top-up duit simpanan korang untuk beli iPhone 6.Hehehe.Ok dah jom tengok macam mana nak menang RM1000 dengan mudah!

kurus dengan mudah

Pertama sekali korang kena beli sebotol Nikko Slim Juice.Kemudian minum dan jangan lupa untuk ambil catatan berat sebelum dan selepas korang menggunakan Nikko Slim Juice ni taw?Gambar sebelum dan selepas inilah yang bakal menjadi bukti korang untuk menang.

Ok,jom saya cerita sedikit mengenai Nikko Slim Juice ni.

Nikko Slim Juice merupakan jus sedap “kurang manis” yang berperisa Raspberry.
Sesuai untuk mereka yang nak kurus dengan mudah dengan usaha yang “minima” !
Dengan hanya pengambilan 2 kali sehari tanpa perlu bancuh,korang akan mendapat kembali saiz badan idaman korang!

cara kurus dengan selamat

Nikko Beauty & Wellness, syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White kini mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice.
Nikko Slimm Juice lulus KKM dan Halal

Apa yang lebih menarik,ramai pengguna yang telah mencuba Nikko Slimm Juice memberikan feedback yang terbaik di mana mereka berjaya menurunkan berat badan mereka dan kesihatan badan lebih bertenaga daripada yang biasa!Satu botol Nikko Slimm Juice mampu bertahan untuk dua-tiga minggu.Satu botol Nikko Slimm Juice ini cuma berharga RM60 sahaja!

Jadi,macam mana nak menang RM1000 tunai?!

Mudah sahaja.Cara-caranya ialah dengan hanya:

1.Beli satu botol Nikko Slimm Juice dari HQ NIKKO SLIMM JUICE [KLIK].

2.Ambil gambar sebelum dan selepas penggunaan Nikko Slimm Juice.

3.Capai target 10KG penurunan berat badan dalam masa sebulan dan anda bakal memenangi RM1000 tunai dengan mudah!

4.Hantarkan penyertaan anda ke HQ NIKKO SLIMM JUICE di maklumat berikut:

Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :

Website : http://nikkobeauty.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com
HotlineΒ : 019-344 45 13

Hah?Apa lagi?Inilah peluang korang untuk kurus sambil menang wang tunai RM1000 tunai dengan mudah.Bukan susah pun.Korang cuma perlu minum Nikko Slimm Juice dan lakukan senaman untuk penurunan berat badan yang lebih efektif.RM1000 tu abang kakak.Tak nak ke?Dah la badan dah kurus,orang nak bagi duit senang-senang je dekat kita.Nasib baik,saya dah kurus taw.Hehe.

Okai.Selamat mencuba! :)

P/S:Artikel ini di buat demi menyahut cabaran Contest Mudah Nikko Slimm Juice anjuran Farid Laham Network dan di taja oleh Nikko Beauty and Wellness.Untuk menyertainya,klik pautan INI {KLIK}.

You Might Also Like

15 Comments

  • Reply titan Dec 21, 2014 at 9:26 PM

    10kg sebulan?

    haha..

    tak larat nak buat bila dah capai berat ideal nih.

    kang jadi terlebih kurus la plakk..

    • Reply admin Dec 22, 2014 at 7:49 AM

      peserta contest mudah Nikko Slimm Juice ni memang kena beli produk bos.
      Tapi untuk blogger yang buat artikel simple ni dipilih secara rawak :) Blogger tak perlu beli produk sifu :)

  • Reply adarain Dec 22, 2014 at 12:17 PM

    Lumayan gak untuk mereka yang nak kurus. Kira berbaloi. hasil penat lelah nak kurus di bayar dengan RM1000, siapa tak nak kan.,?..hehe

    • Reply admin Dec 23, 2014 at 8:00 AM

      Betul2.hehe! :)

  • Reply blogger lelaki Dec 22, 2014 at 2:22 PM

    okey..fine dah join pun semalam…hu3

    • Reply admin Dec 23, 2014 at 8:00 AM

      Semoga berjaya!InsyaAllah kalau dah rezeki takkan ke mana! :)

  • Reply ikhwan Dec 23, 2014 at 2:16 AM

    tak dapat join, sebab saya dah memang kurus.

    • Reply admin Dec 23, 2014 at 7:59 AM

      takpe bos.join utk artikel simple sahaja pun dah memadai :)

  • Reply Aretikz Dec 26, 2014 at 11:52 PM

    Minum sekaligus ker sebotol tu? nganga jap kalo 60 ringgit.. hehe.. mcm best gak produk ni.. sal sya pnya BMI tahap pre-obesiti.. hehe

    • Reply admin Dec 31, 2014 at 5:35 PM

      Eh xla bukan sekaligus minum sebotol ni.hehe

  • Reply Nurul Fazreen Othman Dec 31, 2014 at 4:08 PM

    wow berbaloi jugak sebotol bleh thn 2-3 minggu. Tp klu dpt RM1000 lagi berbaloi2

  • Reply Mama Amir Dec 31, 2014 at 9:07 PM

    good luck yer…^_^

  • Reply afzalsukasuki Jan 9, 2015 at 10:11 AM

    wah macam menarik gak. ni kalau wife saya tau ni kompom2 dia suruh saya cari hahaha

    • Reply admin Jan 11, 2015 at 6:05 PM

      Rugi tawww kalau x cuba jus ni.

  • Reply MommyLotte Jan 26, 2015 at 8:54 AM

    Tahun lepas saya turunkan 8kg, kira dapat rm800 tak? hehehehe

  • Leave a Reply