KECANTIKAN

Betul Ke GlamoSkin Boleh Cantikkan Kulit Macam Orang Korea?

Dec 3, 2014
cantik macam orang korea

Betul Ke GlamoSkin Boleh Cantikkan Kulit Macam Orang Korea? | Bangun pagi ni nak feeling macam Korean Girls la sikit sebab semalam dah tempek Collagen Gel GlamoSkin dekat muka.Hehe.Memang Korean cantik sebab kebanyakkannya buat pembedahan.Tapi sejauh mana kebenarannya,saya pun tak tahu.Tapi kulit mereka memang tak dinafikan sangat cantik dan mulus.

Tapi sekarang kalau kita nak  kulit cantik macam Korean pun,tak ada hal la.Sebabnya sekaran dah ada produk yang boleh cantikkan kulit muka macam orang Korea.Lepas ni kalau kulit muka dah cantik,mesti nak feeling dapat kekasih macam Jang Geung Seuk kan?Tak pun Rain.Eh?

cara mudah dan selamat untuk kulit cantik

cantik macam orang korea

Cantik kan packaging dia?Eksklusif sangat.Kehijauan bagai tu buat jiwa rasa tenang sahaja taw.Nak marah orang pun tak jadi lepas dah pakai produk ni sebab sejuk,lembut je dekat muka ni.

Apa Itu GlamoSkin?

GlamoSkin secara ringkasnya saya nak bagitahu terdiri daripada satu pencuci muka dan satu Collagen Gel.GlamoSkin diterbangkan khas dari Korea dan di buat untuk Legacy Secret.Sebenarnya memang dah banyak produk yang datang dari Korea tetapi dijual di Malaysia.Tetapi apa yang membezakan GlamoSkin dengan produk Korea yang lain ialah,ianya 100% diperbuat dari bahan semulajadi iaitu Niacimade PC dan Collagen Gel sebagai bahan utama.Kalau korang nak tahu,kedua-duanya adalah penemuan terbaru dalam industri kecantikan.

Kegunaan GlamoSkin?

Macam saya bagitahu tadi.Set GlamoSkin ni terdiri daripada dua item iaitu Pencuci muka dan Collagen Gel.Kombinasi penggunaan produk ini akan memberikan hasil yang sangat positif dalam masa 4 minggu.Biar lambat asal selamat uolss.Kalau saya,saya lebih percayakan produk ni walaupun lambat hasilnya.Setidaknya kita boleh pantau perubahan kulit muka secara berkala.

Antara kegunaan GlamoSkin:

  • Menyegarkan kulit.
  • Menyembuhkan jerawat di wajah.
  • Memudarkan & menghilangkan bekas luka.
  • Mengurangi pigmentasi / jerawat
  • Mengurangi kerutan,garis halus di muka
  • Mencerahkan kulit yang kusam/gelap,kering & kasar
  • Meratakan warna kulit
  • Menjaga kelembutan & kelembapan kulit

Kelebihan Cleanser  GlamoSkin?

1. Bahan Semulajadi dari Ektrak Tumbuhan
2. Paduan teknologi Nano dengan bahan aktif Niacimade PC dari Korea
3. Bebas Merkuri dan Hydroquinone
4. Perbezaan ketara setelah 30 hari pemakaian

GLAMOSKIN

 

Kandungan Cleanser GlamoSkin: Glutathione , Hyaluronic Acid , Acetyl Hexapeptide , Niacinamide PC ,Apple Stemcell,Tanaka dan Glycerine

Kelebihan Collagen Gel GlamoSkin?

  • Collagen Gell pertama di Malaysia sebagai alternative penggunaan cream
  • Menggunakan teknologi Korea yang canggih dan formula terbaru dalam kosmetik Niacinamide PC buatan Korea .
  • Membaiki DNA kulit supaya keturunan kakak semua cantik-cantik.Hehe
  • Mengawal Minyak yang berlebihan yang sampai boleh digunakan untuk menggoreng.
  • Mengecilkan liang Pori yang sebesar kawah di bulan.
  • Memutihkan kulit muka yang mempunyai daki yang banyak.
  • Menghilangkan Pigmentasi yang membimbangkan
  • Kesan seawal 4 minggu dengan selamat.
  • Harga mampu milik berbanding jenama lain dengan kesan standing jenama antarabangsa yang lain.
  • Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit.
  • Pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah kelihatan lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenarnya.

GLAMOSKIN

GLAMOSKIN

 

Kandungan Collagen Gel:Hydrolyzed collagen. Niacinamide PC. Adenosine. Sodium hyaluronate. Panthenol. 3G-Bio complex. PhtoOligo.

Kulit Yang Sesuai Untuk Produk GlamoSkin?

Tak semua kulit boleh masuk dengan sesuatu produk tu taw.Yang penting kena kenal dahulu jenis kulit muka kita.Bila dah kenal,barulah buat pemilihan produk muka.Biar berhabis ringgit yang banyak,janji kulit muka sesuai dengan produk tu.

Jadi untuk GlamoSkin,semua jenis kulit boleh merasai kehebatannya.Jadi tak perlu risau la ye yang ada kulit sensitif ke kering ke berminyak ke.

Cara Guna GlamoSkin

Cara pakai produk ni macam biasa.Sama jugak dengan produk lain.

1.Bersihkan muka dengan Cleanser GlamoSkin.

2.Lap muka dengan kain bersih sehingga kering.

3.Calit sedikit Collagen Gel pada hujung jari dan sapu nipis secara merata pada muka

Amalkan setiap pagi dan malam.Untuk Cleanser pula,korang pakai setiap kali nak bersihkan muka taw.

Betul Ke Bohong?Jom Tengok Apa Kata Mereka!

testimoni glamoskin legcay secret

CARA NAK KULIT MACAM KOREA

TESTIMONI GLAMOSKIN

KULIT PUTIH MACAM KOREA

Kita tempek 2-3 keping je testimoni.Nanti kalau tunjuk lebih tak senang duduk pula kan.Jadi cepat la kakak dan abang pergi order sebab korang semua berhak untuk cantik taw.Hehe.Kalau nak meyakinkan lagi,korang boleh pergi baca sampai muntah testimoni yang lain.Confirm bergetar lutut kan nak beli.Hehe.

KLIK SINI UNTUK LEBIH TESTIMONI GLAMOSKIN!

Lekas pergi order dan grab harga promosi diorang taw.Serius korang mesti terliur walaupun tengok dari luaran sahaja.Packaging dia meletup tahap nak nangis sebab terlalu menenangkan jiwa kita yang gundah gulana ni.Hehehe.

Harga Asal:
Glamoskin Collagen Gell : RM120/130 ss
Glamoskin Cleanser : RM80/90 ss
Set : RM200/220ss

Harga Promosi Pelancaran:
Glamoskin Collagen Gell : RM90/95 ss
Glamoskin Cleanser : RM70/75 ss
Set : RM150/160 ss

KELULUSAN KKM: NOT140703528K

Maklumat lanjut:

Fanpage: GlamoSkin Official [KLIK]

Instagram: @glamoskin_hq [KLIK]

Selamat Mencuba!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply emalinmohd Dec 4, 2014 at 10:41 AM

    Pasti ramai yang suka terutama peminat KPop kalau kulit jadi macam orang Korea.. Glamour jadinya…

    • Reply admin Dec 6, 2014 at 8:20 AM

      Memang betul.hehe.Cubalah akak

  • Reply Prof Hariz Dec 9, 2014 at 6:36 PM

    InshaAllah nampak menarik. Produk baru kan ni? Tak pernah dengar sebelum ni.

    • Reply admin Dec 10, 2014 at 3:56 PM

      Ye Prf.Produk baru yan dilancarkan oktober lepas :)

  • Reply Kesan Lepas Guna GlamoSkin? - Dec 31, 2014 at 7:40 PM

    […] Kesan Lepas Guna GlamoSkin? | Selepas hampir sebulan menggunakan GlamoSkin,akhirnya saya sendiri dapat melihat sendiri perubahannya.Pada mulanya seriously memang susah nak percaya sangat dengan produk kecantikan ni.Mana tidaknya,kebanyakkannya menggunakan “Mercury” untuk kesan yang lebih cepat.Tetapi dengan GlamoSkin dari Legacy Secret,korang tak perlu risau memandangkan produk ini di jamin selamat untuk di gunakan. […]

  • Leave a Reply to admin Cancel Reply