FESYEN

Borong Baju Fesyen Korea Di Esgesee!

Nov 1, 2014
fesyen korea

Borong Baju Fesyen Korea Di Esgesee! | Lama tak bersembang pasal fesyen baju kan?Asyik sangat menyembang pasal produk kecantikan muka.Jadi hari ni saya nak kongsi dengan korang butik yang menjual secara borong baju fesyen korea.Dari butik ni juga,korang boleh buat bisnes dropship taw.Saya sebenarnya suka juga dengan fesyen korea sebab namapak sempoi dan bersahaja tapi masih bergaya.

fesyen korea borong

Korean Fashion Wholesale Supplier and Dropshipper Malaysia

Pembekal Baju Fashion Korea Borong

Esgesee merupakan pembekal kepada mereka yang ingin membeli baju fesyen korea secara borong atau lebih senang Korean Fashion Wholesale.Malah di Esgesee juga anda berpeluang untuk membuat pendapatan sampingan melalui program dropship mereka.Best kan?Koleksi baju di Esgesee juga mampu membuat saya rambang mata untuk memilih.Sekarang dah jadi satu trend di mana ramai gadis berhijab di luar sana memakai baju lengan panjang korean style.Sebagai contoh,boleh lihat gambar di bawah ni.

fesyen korea

Cantik je nampak Kak Mirah ni pakai macam ni kan?Bergaya sakan.Lawa pulak tu aih.Hehehehe.Belum lagi korang cuci mata dekat Esgesee.Lagi banyak koleksi baju korea yang cantik dan lawa taw.

Koleksi Fesyen Korea Yang Cantik

fesyen baju korea yang cantik

fesyen baju korea yang cantik

Cantik kan?Serius korang akan rambang mata tengok koleksi kat sini.Saya sendiri tak sabar nak pilih dan beli design yang lawa-lawa.Nanti bolehlah tumpang aura cantik Kak Mirah.Hehehe.Bukan setakat dress dan cardigan yang cantik sahaja yang ada taw.Banyak lagi iaitu seluar,jumpsuit,tops,blouse dan pakaian dalam pun ada juga taw.Esgesee juga merupakan hub online women fashion wholesale.Jadi korang yang feeling nak jadi macam orang Korea tu bolehlah singgah beli nanti dekat Esgesee ye!

Buat Duit Dengan Fesyen Korea Esgesee!

Haa.Yang ni sesuai untuk golongan student dan surirumah yang mencari pendapatan sampingan.Korang boleh menyertai program dropship di bawah Esgesee ni.Caranya sangat senang iaitu korang hanya perlu promote dan cari pelanggan melalui media sosial korang.Segala urusan penghantaran produk korang tak perlu risau sebab semua tu Esgesee akan uruskan.Kalau nak tahu lebih lanjut,korang boleh baca di SINI [KLIK]

Fesyen Korea Murah Di Esgesee

Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan.Saya tengok harga yang dipaparkan rasa macam ketar tangan nak beli banyak lagi.Hehe.Murah kot!Banyak beza dengan harga di luar yang ‘cekik darah’ tu.Sangat berbaloi kalau shopping di Esgesee ni.Menjimatkan masa,wang dan tenaga.Hehe.Segalanya di hujung jari.Jadi bagi saya,mereka yang meminati fesyen baju korea,Esgesee adalah pilihan yang terbaik!

Jangan lupa terjah Esgesee taw!

Maklumat lanjut:

Website:Esgesee [KLIK]

Fanpage:Esgesee [KLIK]

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Noriza Rahman Nov 3, 2014 at 3:50 PM

    Murah juga harga baju dia dan yang penting SOPAN

  • Reply Azhafizah Nov 4, 2014 at 4:53 AM

    cantik cantik bajunya tapi sayangnya selalu size kecik je banyak..huhu

  • Reply Farah Nov 12, 2014 at 10:31 AM

    Bahaya ni, saya memang suka shopping online mcm ni. Mudah!

    • Reply admin Nov 14, 2014 at 1:31 PM

      Rembat la sehelai dua ye sis.Hehehe

      • Reply Zaza Apr 1, 2016 at 8:10 AM

        Admin..sy ada tertekn add to craf..mcmne nk bt huhu..dan 1 lg..klu bt meniaga..admin ada bg harga x utk di jual..terima kasij..

  • Reply NUR ATIKA Jan 14, 2015 at 10:58 AM

    macam mana nk jadi dropship?

  • Leave a Reply to NUR ATIKA Cancel Reply