KECANTIKAN

14 Kebaikan Argan Oil Serum NA Beauty

Sep 9, 2014

Kebaikan Argan Oil Serum NA Beauty | Sejak ramai yang tengah ‘gian’ nak cantik macam Nur Amirah,jadi meh kita kongsikan dekat semua pembaca apa kebaikan Argan Oil Serum keluaran NA Beauty ni ya.Kita cantik dan nampak manis sama-sama ya.Hehe.Sebelum tu saya nak ucapkan tahniah di atas pertunangan dan selamat melangkah ke alam perkahwinan kepada Kaq Mirah dan El Azman.Meh cuci mata tengok sekeping dua gambar pertunangan diorang :)

argan oil serum nuramirah2

Credit Photo:RifdikFaziq

argan oil serum nuramirah

 

Cantik diorang kan?Macam pinang dibelah dua.Sebenarnya semua orang cantik taw.Tapi yang membezakan kecantikan kita dengan orang lain adalah budi bahasa.Dalaman cantik,insyaAllah luaran pun cantik taw.Ok dah jom tengok kebaikan Argan Oil Serum dari NA Beauty ni ya.

14 Kebaikan Argan Oil Serum NA Beauty

  • Bahan anti-oksidan dan bahan aktif triterpenoids yang sangat tinggi
  • Merawat dan memperbaiki wajah
  • Mencerahkan wajah
  • Memudarkan parut
  • Mengurangkan jerawat
  • Anti-Penuaan
  • Mengurangkan kedutan di kulit
  • Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap,jerawat dan kulit kering
  • Kesan Seawal 3 HARI!
  • Tiada lagi kulit muka berminyak!
  • Kulit muka semakin lembut macam baby.
  • Mengecutkan jerawat
  • Mengurangkan kelemumur
  • Mengurangkan rambut gugur

pencuci muka untuk kulit berjerawat

Testimoni Argan Oil Serum Terbaru!

Yang ni merupakan testimoni panas taw yang saya sendiri baru dapat dari salah seorang customer.Kulit dia makin lembut dan tidak berminyak setelah menggunakan Argan Oil Serum NA Beauty ni.

serum NA argan oil

Testimoni Argan Oil Serum

Selain guna di muka,dekat rambut pun korang boleh guna taw.Jadi bagi mereka yang berminat untuk nampak cantik luarbiasa macam Kaq Mirah,boleh dapatkan Argan Oil Serum  NA Beauty ni melalui nombor :

Argan Oil Serum 
Msj/WhatsApps:014 512 1425
RM74/rm80 (ss)
FREE postage!

Jom cantik macam Kaq Mirah! ^_^

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Azhafizah Sep 10, 2014 at 5:19 PM

    ade rezeki lebih boleh cuba ni pulak :)

  • Reply Wina Sep 12, 2014 at 8:30 AM

    Minyak argan memang sangat bagus..apply dirambut juga best rambut lembut dan rapi jer dan yg best untuk kita yang bertudung ialah tiada lagi kelemumur

  • Reply Aishah Ahmad Sep 13, 2014 at 12:25 AM

    1st time AA dengar pasal minyak argan.

  • Reply yati adam Sep 14, 2014 at 5:53 AM

    wah.. bagus ni.. kena beli..

    nak maklumkan adik manis.. anda ada dlm blog YA ye.. boleh cek..
    ianya sekadar idea YA. harap sis suka yr..

  • Reply Testimoni Argan Serum Oil NA Beauty - Nov 16, 2014 at 12:16 PM

    […] InsyaAllah.Bagi korang yang masih belum tahu apakah Argan Oil Serum NA BEAUTY ni,boleh baca artikel INI [KLIK] […]

  • Reply Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah - Mar 12, 2015 at 8:24 PM

    […] Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah | Lama tak sembang pasal macam mana nak putihkan kulit muka.tengok pada kadar carian keyword yang hangat,ramai pembaca yang nak tahu cara mudah putihkan kulit.Semua nak cantik la sekarang.Tak dak sapa pun yang nak jadi hodoh.Malah yang dah sedia cantik pun nak cantikkan lagi rupa dia. […]

  • Leave a Reply to Wina Cancel Reply