KECANTIKAN

Vee Spray Produk Penjagaan Faraj Wanita Yang Terbaik

Aug 28, 2014
Vee Spray

Vee Spray

Vee Spray Produk Penjagaan Faraj Wanita Yang Terbaik | Hari ni saya nak berkongsi mengenai penjagaan faraj wanita.Mungkin ada yang malu nak meneruskan pembacaan,tetapi hakikatnya inilah yang perlu kita ambil berat.Alat sulit wanita merupakan aset yang sangat memerlukan perhatian yang tinggi.Ada sesetengah wanita yang memandang remeh,tetapi sebenarnya jika dibiarkan tanpa penjagaan yang rapi dan selamat,anda mungkin berisiko untuk menghidapi penyakit alat sulit wanita seperti Vaginistis,Human Papillomavirus (HPV),Pelvic Inflammatory Disease (PID),Bacterial Vaginosis (BV),Herpes,Syphilis,kutu di kelamin dan AIDS.

Mungkin hari ni kita tak nampak semua tu.Tetapi setelah umur yang kian meningkat tua,semua penyakit akan datang sekiranya tiada pencegahan dan penjagaan yang rapi dari awal.Jadi bagaimana kita boleh mengelakkan semua perkara yang tidak diingini itu berlaku?Semua itu bermula dari diri kita sendiri.Jika diri kita pandai memilih produk penjagaan faraj yang terbaik,insyaAllah selamatlah diri dari semua penyakit tersebut.Tapi diingatkan supaya jangan bergantung sepenuhnya terhadap produk penjagaan faraj.Di samping menggunakannya,gaya hidup kita juga perlu diberi perhatian di mana perlu mengamalkan gaya hidup yang sihat dan teratur.

Vee Spray Produk Penjagaan Faraj Terbaik

Mungkin di luar sana terlalu banyak lambakan produk penjagaan alat sulit wanita.Namun Vee Spray masih mampu memberi kelainan kepada si pemakai.Vee Spray merupakan produk penjagaan alat sulit wanita yang mampu memberi keselesaan kepada si pemakai.Tetapi apa yang membezakan Vee Spray ialah didatangkan dalam bentuk semburan dan mudah diguna serta menjimatkan masa.Vee Spray juga bersaiz poket dan mudah di bawa kemana-mana sahaja.

produk penjagaan alat sulit wanita

Vee Spray Rahsia Keintiman Wanita Masa Kini

Kelebihan Vee Spray

• Membersihkan organ kewanitaan
• Mengurangkan aroma kurang enak (bau busuk)
• Mengurangkan keputihan pada Miss V.
• Mengurangkan lendir berlebihan.
• Membuat organ wanita rapat dan ketat.
• Membuatkan Miss V kelihatan pinkish dan gebu.

Cara Guna Vee Spray

Semburkan 2 kali sehari pada bahagian lubang vagina untuk kesan merapat, merawat keputihan , membersihkan organ kewanitaan , mengurangkan aroma kurang enak dan mengurangkan lendir berlebihan. Ianya membantu untuk membuatkan organ wanita rapat dan ketat.Vee Spray juga sesuai untuk ibu-ibu yang baru bersalin,mereka yang belum berkahwin dan yang mempunyai masalah dengan Miss V mereka.

Selain itu,cara kedua untuk menggunakan Vee Spray ialah semburkan pada bahagian clitoris sejam sebelum bersama suami untuk meningkatkan libido juga menjadikan ia lebih pinkish n gebu.InsyaAllah,si suami akan merasa selesa ketika bersama anda.

Untuk sebarang urusan pembelian Vee Spray dan produk lain dari Legacy Secret,boleh berhubung secara terus melalui fanpage mereka Info Masalah Wanita:

Info Masalah Wanita

Awas Dengan Produk Tiruan!

Hari ni disebabkan lambakan produk yang memberi keuntungan,ramai mereka di luar sana yang mengambil jalan mudah dengan mengeluarkan produk tiruan demi mengaut untung yang lebih.Mungkin harga yang ditawarkan mereka jauh lebih murah.Tetapi pengguna seharusnya berwaspada dengan harga yang ditawarkan.Periksa dahulu produk yang dijual samada produk tiruan ataupun sebaliknya.

Di Legacy Secret pula,selain daripada Vee Spray yang semakin dikenali,produk seperti Harum Malam juga turut dicetak rompak.Jadi sejajar dengan usaha untuk menyelamatkan nama baik Legacy Secret,pihak Legacy Secret telah mengeluarkan garis panduan untuk mengenali ciri-ciri produk original dari Legacy Secret.

2

Pengesahan Melalui Visual-Perhatikan huruf ‘LS’ dari sudut serong 15 darjah.

3

4

Pengesahan Melalui Sentuhan-Cetakan timbul dapat dirasai melalui sentuhan jari.

5

6

Pengesahan Melalui QR Scanner WeChat (ID:harummalam)-Imbas kod produk dan info produk akan diberikan sejurus selepas scan.

7

• 1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja.
• Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
• Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.

10

Selain itu,kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut,boleh lihat video ini.

Maklumat lanjut:
www.harummalam.com
www.legacysecret.com
www.facebook.com/WanitaPerfect
www.facebook.com/HarumMalamHQ
https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mazni Azmi Aug 29, 2014 at 8:25 AM

    Sementara masih sihat elok jaga kesihatan dan aset wanita

    Sudah berumur dah susah

  • Reply Azhafizah Aug 29, 2014 at 3:54 PM

    Terbaik dari Legacy Secret

  • Leave a Reply