SEMBANG SANTAI

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

Feb 13, 2014

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia | Sekejap je dah berlalu Contest SEO Car Stickers Malaysia.Rasa macam, baru semalam anjurkan.Berdebar jugak nak tahu siapa pemenangnya kan?Adat pertandingan,ada yang kalah,ada yang menang.Jadikan semuaa ni sebagai salah satu cara untuk ‘brandingkan’ blog anda serta menguji kekuatan skill SEO yang anda pelajari selama bergelar blogger.Dah,tak payah sembang panjang.Jom tengok siapa pemenang-pemenangnya..!

 

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

 

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

 

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

 

 

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia

 

TERM AND CONDITIONS TUNTUTAN HADIAH

1.TEMPAT PERTAMA:TUNTUT SINI(KLIK)

2.TEMPAT KEDUA,KETIGA DAN SAGUHATI:TUNTUT SINI(KLIK)

3.5 REVIEW TERBAIK DAN KREATIF:TUNTUT SINI (KLIK)

4.TUNTUTAN HADIAH SAH DALAM TEMPOH SEMINGGU BERMULA MALAM INI SEHINGGA  20 FEBRUARI 2014.

5.HADIAH YANG DIMENANGI TIDAK BOLEH DIPINDAH MILIK.

Tahniah kepada semua para pemenang dan ribuan terima kasih kepada semua yang menyertai contest SEO anjuran blog FA ni.Jangan serik untuk join lagi yer.Hehe.Oh ya.Ada satu lagi contest SEO yang menawarkan hadiah yang lebih menarik.Peluang untuk menang juga besar.InsyaAllah.Tengok Banner di bawah.

Satu lagi.Jangan lupa tengok video dalam entri INI :)

 

You Might Also Like

38 Comments

  • Reply Paly Feb 13, 2014 at 10:04 PM

    alhamdulillah.. :)

  • Reply Farid Laham Feb 13, 2014 at 10:05 PM

    tahniah kepada pemenang semua :)

  • Reply zie fauzi Feb 13, 2014 at 10:05 PM

    tahniah untuk semua pemenang….

  • Reply nabila biela Feb 13, 2014 at 10:08 PM

    tahniah semua!!

  • Reply Afiqah Feb 13, 2014 at 10:09 PM

    Alhamdullilah tersenarai…rezeki baby yg bakal lahir…hehe

  • Reply cikgu naman Feb 13, 2014 at 10:35 PM

    nampaknya bahagian SEO blogspot menopoli..hehe

    tahniah semua

    tak sempat join aritu

  • Reply mama darwiish Feb 13, 2014 at 10:39 PM

    tahiah…..x de rezeku…hampa dan keciwaaaa

  • Reply AUC Feb 13, 2014 at 11:04 PM

    tahniah pada semua pemenang..

  • Reply blogger lelaki Feb 13, 2014 at 11:10 PM

    terima kasih..yeya dapat no.4 tu..macam xcaya plak..hu3..tahniah juga kepada member blogger yang lain

  • Reply Kikie Feb 13, 2014 at 11:29 PM

    Alhamdulillah…

    Tahniah kepada pemenang…

  • Reply Azri Johan Feb 13, 2014 at 11:59 PM

    Tahniah kepada para pemenang semua,

    Rasanya hadiah-hadiah tu elok kalau pihak penganjur sendiri yang approach para pemenang untuk urusan hadiah…

    Sebab kadang-kadang ada dalam kalangan pemenang sibuk tak sempat dan mana tahu mereka terlepas pandang..

    Just my 2 cent :)

  • Reply Azhafizah Feb 14, 2014 at 12:17 AM

    Tahniah kepada mereka yang menang! terbaik!

  • Reply Shida Radzuan Feb 14, 2014 at 11:50 AM

    tahniah semua :)

  • Reply NADIA JOHARI Feb 14, 2014 at 12:23 PM

    TAHNIAH KEPADA PEMENANG..

  • Reply hafizmd Feb 14, 2014 at 12:44 PM

    Tahniah kepada semua pemenang! dan tahniah juga kepada penganjur…

    terbaiklah

  • Reply Syahril Hafiz Feb 14, 2014 at 3:41 PM

    Salute dengan pemenang. Based on google.com , global tu. Memang terbaik la sapa menang contest seo ni, yg join pun.. Mesti ada sipi sipi trafik nanti. Tahniah!

  • Reply yumida Feb 14, 2014 at 5:22 PM

    alhamdulillah..terima kasih
    tahniah buat yg lain

  • Reply Kisah Si Dairy Feb 14, 2014 at 5:31 PM

    tahniah pada pemenang,.

  • Reply hasrulhassan Feb 15, 2014 at 5:59 AM

    Alhamdulillah, menang gak sesuatu … hmmm susah gak nih nak lawan mereka dalam SEO ni .. semua hebat2 dah ..

  • Reply cik amal Feb 16, 2014 at 4:00 PM

    tahniah pada pemenang :)

  • Reply nat Feb 17, 2014 at 2:55 PM

    ermmm napa tak tau contest ni …huhuhu ..

    tahniah pada pemenang !

  • Reply intern Malaysia Feb 18, 2014 at 8:50 AM

    tahniah kepada para pemenang, seronok betul tengok semakin ramai penulis blog yang dah ada kemahiran seo sekarang ni, baru ada variasi sikit bila buat carian di google

    • Reply Farisya Anastasyia Feb 18, 2014 at 2:52 PM

      yup betul tu.semakin ramai sudah mahir seo.baguslah.persaingan yg sihat :)

  • Reply AKMA Feb 21, 2014 at 4:39 AM

    Baru sempat nk BW sebab esok cuti hehe

    Anyway tahniah kepada semua pemenang. Blog akak masuk screenshot je cukup lah kan hehe

  • Reply khairul asrol Mar 1, 2014 at 6:13 PM

    tahniah kepada semua pemenang. :)

  • Reply Mrsyatie Sep 18, 2014 at 1:42 PM

    tahniah buat para pemenang. jika berkesempatan, ingin PG join sekali contest sebegini. inshaAllah :)

  • Reply Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia | HASRULHASSAN.COMâ„¢ Dec 7, 2014 at 5:51 AM

    […] Oh ya, keputusan penuh boleh anda lihat di sini – Dunia Farisya – Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia […]

  • Leave a Reply