KECANTIKAN

Enchanteur Paris Body Serum:The Best Body Serum

Jan 8, 2014
Enchanteur Paris Body Serum:The Best Body Serum

Assalamualaikum.

Enchanteur Paris Body Serum:The Best Body Serum | Dah 5 hari sampai my lovely dovey Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening..!Suka gila dapat body care product ni.Jimat duit FA!Haha.Tambah pulak sekarang zaman kenaikan harga barang kan?So,berjimatlah yer para pembaca sekalian..!Kalau tak,nanti makan nasi dengan garam la jawabnya. =.=!

 

Enchanteur Paris Body Serum:The Best Body Serum

Enchanteur Paris Body Serum:The Best Body Serum

 

Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening ni memberi kebaikan berganda untuk korang dengan hanya satu penggunaan walaupun korang duk pergi main tengah panas terik nuh..Haha.Lepas ni nak main panas,tak payah risau dah.Enchanteur Paris kan adoo..Tekstur produk yang berasaskan air ni mudah meresap ke dalam kulit kita.Enchanteur Paris Body Serum juga merupakan The Best Body Serum yang FA pernah pakai.Hehe..Syok!Bau dia wangi sangat!Wangi ni semua orang suka kan?Jadi for those yang tengah tercari-cari body serum yang terbaik,FA rekomen korang untuk beli Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening ni..Best taw.Hehe.

‘Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening’ ni mempunyai SPF24++ yang bertindak untuk menentang sinaran UVA dan UVB yang berbahaya mengakibatkan tona kulit kita gelap .Sekarang ni ‘langit semakin menipis’.Jadi persiapkan diri korang dengan body care yang terbaik .Hehe.Jangan seksa kulit badan korang dari sinaran berbahaya tu semua.Yang kita ada sekarang ni kan ‘pinjaman semata-mata’.Jadi,jaga dan hargailah sebaiknya yer..!

Patutla Nelydia Senrose cantik,rupanya dia pun suka pakai Enchanteur Paris All-in-One Whitening Body Serum ni rupanya..

 

Apa yang menarik minat FA tentang Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening ni adalah kandungan Licorice Concentrate yang berfungsi untuk mencerahkan kulit badan kita dan meratakan tona kulit kita.Jadi nanti bila korang main panas,tak adalah kulit tangan korang jadi ‘berbelang’ kalau korang dah pakai Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening ni haa..Hehe

‘Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening’ ni sesuai jugak untuk korang yang ada ‘masalah kulit kering’ .Dalam serum ni,terdapat jugak ‘bahan pelembab terkenal’ di dalam produk pembersih wajah iaitu Hyaluronic Hydration telah ditambah ke dalam serum ini yang berfungsi untuk melembabkan kulit kita 24 jam.Jadi,kulit korang bebas dari ‘kulit kering bersisik’ .FA suka sangat dengan body serum ni.Lepas ni boleh la buat hantaran kahwin kot.Eh!Haha. *gatai pulak ek*

Eh,lupa nak bagitahu,’Enchanteur Paris Body Serum All-in-One Whitening’ ni sesuai untuk lelaki dan perempuan.Bila sebut Enchanteur Paris,tak semestinya perempuan je.Hehe.Jadi cik abang yang baca entri ni,boleh pergi beli dua botol lepas ni yer.Satu untuk isteri,satu untuk cik abang.Haha..Baru adil kan?Letih dah taip,dah,pergi beli dekat Watson/Guardian atau mana-mana farmasi.Harga dipasaran RM 11.50 (135ml) dan RM19.90 (275ml).

Lepas ni kita consume Elvyra Coffee pulak.Tak sabar nak tunggu hasil positif..!Hehehe.

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply akubiomed Jan 8, 2014 at 1:41 PM

    Ada kisah kelakar mengenai Enchanteur. Pernah tersalah beli shampoo terbeli losyen Enchanteur. Bukan main lumur dikepala tidak ada buih. Haru. :-)

    • Reply Farisya Anastasyia Jan 8, 2014 at 4:46 PM

      haha..pengalaman3..lucu gak tuh..hehe

    • Reply Hakim Mahmud Jan 9, 2014 at 5:07 AM

      baru je nak out tetibe terbaca komen bro.. memang sempoi..bro ok lagi shampoo yang saya ni kerana mengantuk ambik shampoo jadikan ubat gigi..

      • Reply Farisya Anastasyia Jan 9, 2014 at 10:17 AM

        haha..taw xpe.lucu kan dia punya komen.macam2 kerenah lah..hahaha

  • Reply farid laham Jan 8, 2014 at 1:52 PM

    best ni..untuk laki blh??nanti kita nak try la hehe..

  • Reply Hairul Azni Jan 9, 2014 at 11:52 AM

    Wah..utk lelaki pun boleh ye? Menarik ni..tak lama lagi gebu dan putih la kulit i kalau i guna produk ni..mesti nak kena cuba.. :-)

  • Reply Amal Jan 13, 2014 at 10:35 PM

    waaa bestnyaa blog ni byk review self treatment :)

  • Leave a Reply