KECANTIKAN

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

Jan 30, 2014
AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik | Entri ni khusus untuk korang yang pentingkan penjagaan muka.Kalau tak rajin nak jaga bab muka,boleh godek entri FA yang lain.Hehe.Blog FA niche beauty,jadi banyak la cerita pasal beauty.Baik yang lelaki,mahupun perempuan.Semua ada yer.

Selain D-Collagen,FA jugak amik produk untuk hilangkan parut muka iaitu AylaMyra.Kalau ikut petua orang-orang tua,bedak sejuk juga boleh hilangkan parut.Banyak jugak sebenarnya kelebihan bedak sejuk ni.Tapi sekarang zaman dah canggih,dunia dah moden.Banyak produk yang keluar macam cendawan tumbuh selepas hujan.Tapi bagi set produk penjagaan muka yang terbaik bagi FA,ialah AylaMyra.

Aylamyra dilancarkan pada tahun 2011 dan mengeluarkan produk kecantikan yang berkesan,berkualiti dan selamat.Ibu pejabat terletak di Pandan Indah.Syarikat AylaMyra juga telah mengeluarkan 29 produk kecantikan yang diyakini pengguna.

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra ni lengkap dari pembersih muka sampai lah ke serum muka.FA cuma guna serum muka dari AylaMyra iaitu AylaMyra Stem Cell Peptide Serum.Jom tengok gambar di bawah.

 

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

 

Formulasi Terbaik Untuk Masalah Kulit Muka

Serum muka AylaMyra ni terbukti boleh menyelesaikan masalah parut berlubang.Produk ini diformulasi dari Swiss Apple Stem Cell Extract,campuran Asid Amino dan 2 jeniProteion Peptide untuk mendapatkan hasil yang maksimun.Hebat kan?

Dengan bahan-bahan yang telah diuji secara klinikal,FA yakin sangat serum muka AylaMyra ni mampu menolong meransang pertumbuhan sel dan sintesis Collagen untuk mengurangkan garis halus,kedutan di muka.Serum muka AylaMyra ini juga mampu melambatkan proses penuaan sel kulit dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru,mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih.

Sesuai untuk semua 

Serum Muka AylaMyra yang FA pakai ni juga sesuai untuk lelaki dan perempuan bermula umur 15 tahun ke atas.Jadi untuk korang baik lelaki,mahupun perempuan yang mempunyai masalah muka seperti parut jerawat,parut berlubang dan yang seaktu dengannya,FA syorkan korang beli serum muka dari AylaMyra ni.Produk ni memang terbaik!FA berpuas hati sangat pakai serum ni.Dalam satu kotak tu,FA boleh kongsi dengan umi dan abah FA.Bagi diorang pakai sekali.Jimat sikit duit.Hehe.

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

Kehebatan Serum Muka AylaMyra Stem Cell Peptide

Serum ni memang terbukti mampu menyelesaikan masalah parut berlubang.FA dah cuba pakai dekat muka.Ada satu dua lubang yang wujud kat muka FA.Jadi,apa lagi,cuba lah kan?Hehe.

Kelebihan:

  • Melambatkan proses penuaan sel kulit
  • Mengurangkan dan mengelak kewujudan garis halus dan kedutan dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru
  • Mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih.
  • Secara semulajadi meransang penghasilan kolagen.
  • Membantu melindungi kulit dari radikal bebas.
  • Mencerahkan tona kulit
  • Membantu menghilangkan parut
  • Mengecilkan pori2 terbuka
  • Kulit muka akan tampil lebih muda dalam 2 Minggu.

 

Pengalaman FA dengan Serum Muka  Stem Cell Peptide AylaMyra

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

Sepanjang FA guna serum muka AylaMyra,FA dapat rasakan perubahan yang sangat ketara dekat muka FA.Parut jerawat dan jerawat pasir dah makin pudar dan hilang.Kulit muka pun dah tegang.Dulu rasa kulit kering je sebab kurang air.FA kurang minum air.Tapi dengan pemakaian AylaMyra ni,kulit muka FA semakin lembap dan glowing.

 

Cara penggunaan Serum Muka AylaMyra

Cara penggunaan serum muka ni jugak tak susah.Korang hanya perlu sapu macam biasa dekat kawasan muka yang bermasalah.Sapu 3 kali sehari.Tapi kalau parut muka korang tu dalam,korang perlukan satu atau dua kotak AylaMyra untuk lebih efektif.

 

Testimoni Serum Muka AylaMyra

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

 

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

 

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

 

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

 

Ini pula Testimoni Parut Jerawat FA yang semakin berkurangan.

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

* Warna dekat gambar sedikit berbeza disebabkan pencahayaan.u

Parut jerawat muka FA semakin berkurangan bila FA sapu serum muka AylaMyra ni.Memang sangat berkesan.Tetapi perubahan tu bergantung pada kekerapan korang mencuci muka jugak ye.Kalau asyik sapu,tapi muka tak cuci,tak berkesan jugak.Hehe.Jadi,yang penting muka kena selalu cuci okai?AylaMyra juga ada menjual pencuci muka yang berkesan.InsyaAllah.Korang akan berpuas hati pakai produk ni nanti.

Macam mana nak order Serum Muka AylaMyra?

Untuk korang yang berminat untuk dapatkan Serum Muka AylaMyra Stem Cell Peptide dan rangkaian produk lain dari AylaMyra ni,korang boleh pergi ke maklumat berikut :

Produk:Serum Muka Stem Cell Peptide AylaMyra

Harga:RM77 (SEM)/RM81 (SS)

FANPAGE AYLAMYRA
AylaMyra

INSTAGRAM
@aylamyra

NO.TELEFON
Sms/Whatsapp : 016-2890020

WEBSITE
www.aylamyra.com.my / www.aylamyra.com

SSM:
REAMAS ENTERPRISE
001821946-U

p/s:Jangan lupa Tarikh Akhir Hantar Link Penyertaan Contest SEO Car Stickers Malaysia adalah pada 5 Februari ini.Belum join?KLIK SINI

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply drInspirasi Jan 31, 2014 at 8:23 AM

    Testimonial tu memang terbaik . :-)

  • Reply titan Feb 1, 2014 at 2:59 AM

    wahh..

    makin bambam la lepas ni ehh..

  • Reply Azhafizah Feb 3, 2014 at 5:20 PM

    wow..menarik tengok kesannya ni.

  • Reply faizalpj Feb 5, 2014 at 3:59 PM

    cun model2 tu huhu

  • Reply Bahrain Feb 6, 2014 at 10:34 PM

    ingatkan inject punya. Satu kelainan pada produk ni. Buatan Malaysia pula tu keraguan pada produk pun tak ada.

  • Reply Produk Kecantikan Malaysia Aug 18, 2014 at 9:29 AM

    AylaMyra sekarang ini mendapat tempat dihati pengguna. Terima kasih berkongsi review anda.

  • Reply Neta Feb 5, 2016 at 5:22 PM

    cool…

  • Leave a Reply to Bahrain Cancel Reply