SEMBANG SANTAI

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Sep 30, 2013
Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Assalamualaikum.

Kali ni FA dan rakan blogger lain telah ‘menyibukkan’ diri menghadiri satu event Bloogers Dot Com iaitu Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch yang bertempat di AEON Jusco Taman Maluri.Majlis ini bermula sekitar jam 11 pagi dan berakhir sekitar jam 1 tengahari.

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Like Blooggers Dot Com Fanpage Disini!

Lawati Blog Blooggers Dot Com Disini!

Event:Ambi Pur Smelly To Smiley Campaign Launch

Event:Ambi Pur Smelly To Smiley Campaign Launch

FA paling suka bau lavender.Aroma dan tekstur dia lembut je.Kalau tengah stress,sembur je yang ni,confirm lepas ni tak stress dah.Kalau korang tak percaya,cuba lah! :)

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Antara promosi jualan yang diadakan sempena kempen tersebut.

Like Ambi Pur MY Fanpage Disini!

Objektif utama kempen yang dilancarkan oleh Ambi Pur Malaysia kali ini adalah untuk mengenal pasti tempat yang paling kotor dan berbau di seluruh Malaysia.Pihak Ambi Pur dan team akan melakukan pembaharuan di tempat yang mendapat undian paling tinggi bertepatan dengan nama kempen ini iaitu Smelly to Smiley.

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Menang Ipad Mini 16gb dengan mudah!!

Event kali ini dihadiri hampir 15 orang blogger dan rakan media.Pelbagai aktiviti yang dijalankan sepanjang kempen ini berlangsung.Kalau anda nak tahu di mana roadshow Ambi Pur seterusnya,jangan lupa klik LIKE pada fanpage Ambi Pur MY!

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Rakan media dan blogger yang hadir.

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

 

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Anda seorang blogger dan nak join event sebegini?Jangan lupa dapatkan update terkini dari Blooggers Dot Com!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply hafizrahim Sep 30, 2013 at 3:48 PM

    Seronoknya dia pegi event wangi2 ni ye. ;)

  • Reply blogger lelaki Oct 1, 2013 at 3:07 PM

    lavender..mmg best..

  • Reply Yana Yassin Oct 1, 2013 at 8:16 PM

    Memang dapat Lavender,.. wangiiiiiiii :)

    • Reply Farisya Anastasyia Oct 1, 2013 at 11:23 PM

      wangi kan akak?bila letak dalam kereta,memang tahan lama la bau dia.hilang rasa stress.hehehe

  • Reply penaberkala Oct 2, 2013 at 10:36 PM

    sama, suka bau lavender jugak..
    seb baik dapat lavender bawak balik sebotol

  • Leave a Reply