SEMBANG SANTAI

Belog Jiwa rosak buat giveaway!

Jul 2, 2013


update blog jap sebelum tidor.huhu..Malam ni FA nak ajak korang join satu segmen yang dianjurkan oleh Belog Jiwa Rosak!Korang mesti pernah dengar kan tentang belog ni?hehe..Jom la join segmen yang dianjurkan oleh beliau..FA rajin nak promote ni sebab FA merupakan salah seorang sponsor untuk segmen tu.Jadi korang semua dijemput dengan red carpet untuk memeriahkan lagi segmen beliau.hehe..

Syarat-syarat segmen belia sangat senang.Hadiah pun ohsem!Jadi,apa tunggu lagi?Jom Join!

KLIK SINI UNTUK JOIN

Wsalam.


You Might Also Like

6 Comments

  • Reply ✿AINAA ROSEBERRY✿ Jul 2, 2013 at 4:31 PM

    semoga berjaya syg!! hehehe… umo kita sama rupenya.. hehehe

  • Reply siti ZAHARA Jul 3, 2013 at 5:43 AM

    done follow farisya
    #869..:)

  • Reply Nadya Bubble Jul 4, 2013 at 1:15 AM

    Good luck.

    Anyway, di sini ada jual Al-Quran Pelangi : http://nadyabubble.blogspot.com/2013/07/rainbow-al-quran-al-quran-pelangi.html

  • Reply Yumida Huda Jul 6, 2013 at 1:07 AM

    gempak hadiahnya..ramai jugak sponsor
    moga yumida n rakan2 de rezeki nnti

    follower ke 883..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

  • Leave a Reply