Uncategorized

Segmen:Saya Blogger Negeri …..

Jan 6, 2013

Assalamualaikum.

Malam ni FA join satu lagi segmen blogger otai malaysia iaitu Apit 

SEGMEN :SAYA BLOGGER NEGERI……
Okai this is the details! :)
FA merupakan blogger yang berasal dari negeri TERENGGANU DARUL IMAN 
Tempat yang best kat terengganu nih of course la pantai dia.PANTAI BATU BUROK…nama pun Bandaraya Warisan Pesisir Air…ceewaaaahhh..(sila jeles sambil muntah hijau!hahha)
Makanan yang best kat terengganu pulak mestilah KEROPOK LEKOR ..perrrrggghh!memang sedap giler!xpercaya rasalah!xpuas kot makan even hari2 makan..
Kalau korang datang terengganu nih,korang WAJIB (wajibalghunnah!) datang ke MUZIUM NEGERI..iaitu muzium terbesar di Asia Tenggara…memang konpem korang mesti letih la tawaf satu muzium nih..memang syok…sampaikan FA sendiri pun xhabis lagi tawaf muzium nih..huhuhu..
okai!
FA nak tag sape erk??xde sangat la blogger yang rapat dengan FA..almaklumla FA bukan famous amos pun macam Apit..huhuhu..xperla FA nak tag:
okai done! :)
kbai! ^^,

You Might Also Like

34 Comments

  • Reply spontaneous_gurlz Jan 6, 2013 at 1:57 PM

    done following u back :)

  • Reply Puteri Insyirah Jan 6, 2013 at 3:01 PM

    tq :)

  • Reply cik deaLova Jan 6, 2013 at 3:54 PM

    done hitting u back

  • Reply ecah shaimi Jan 7, 2013 at 2:01 AM

    As salam cik Farisya…salam perkenalan melalui segmen y sama..Ecah dari klate

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply nabila biela Jan 7, 2013 at 9:35 AM

    sy blogger tganu gak..hee,,,dtg cini follow org ganuuuu^^..kite geng ea

    http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

  • Reply Puteri Insyirah Jan 7, 2013 at 2:16 PM

    hehheh..tq dear :)
    ade masa kita wat gathering blogger terengganu taw :)

  • Reply SyedGraphiX dot Com Jan 7, 2013 at 2:21 PM

    Amboi macam best je. Tapi kita dkat pahang ada apa je. Tak banyak boleh cerita. haha

  • Reply Puteri Insyirah Jan 7, 2013 at 3:16 PM

    hehehe..of course la syed aphix..meh la nak join sekaki..sekaki je taw..jgn 2 kaki :P

  • Reply Anis Zainudin Jan 7, 2013 at 3:34 PM

    done follow u back :)

  • Reply Mohd Lokman Bin Ramli Jan 7, 2013 at 3:57 PM

    orang terengganu jugak ea.. hehe.. selamat berkenalan

  • Reply Husnalyas Jan 7, 2013 at 4:37 PM

    nak kenal lebih rmai blogger Terengganu. hehe. done follow balik :)

  • Reply SD Jan 8, 2013 at 2:57 AM

    Assalamualaikum.. dari segmen yang same.. negeri yang same. dtg mengfollowkan diri ke blog ni.. jemput ke blog sy :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-apit.html

  • Reply miss zerocinta Jan 8, 2013 at 4:27 AM

    saya dh follow sini

    saye org teganu gopp. genggg!

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

  • Reply Mohd Lokman Bin Ramli Jan 8, 2013 at 4:53 AM

    datang kali kedua.. ^_^

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

  • Reply Nurul Nasuha Jan 8, 2013 at 11:06 AM

    dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply bazilah abu hassan Jan 8, 2013 at 12:50 PM

    assalamualaikum! dari segmen sama. done follow sini! :D. btw,, cantik blog~

  • Reply rodiyatul akmar Jan 9, 2013 at 5:46 AM

    singgah sini , from the same segmen :D done follow awak .

    salam perkenalan :)

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply Engku Muzahadin Jan 9, 2013 at 2:47 PM

    Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply siti fatima Arifin Jan 9, 2013 at 4:55 PM

    Pantai Batu Buruk..tempak famous tue. orng asyik duk sebut2 jer..

    nak tahu apa lagi yang menarik tentang Terengganu meh follow sini..

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply deno Jan 9, 2013 at 7:26 PM

    orang tganu singgoh sambil folow sekali! nok gollek guling bating sini bleh dop? hehe.. btw, deno dari segmen yg sama… jom!

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply Nasuha Jan 11, 2013 at 2:34 AM

    Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan :)

  • Reply Yaya LaRh Jan 11, 2013 at 3:18 PM

    Dari Ngeri sembilan datang ke Ganu , Harap Ganu sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

  • Reply ALS Jan 12, 2013 at 3:21 AM

    Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen),

    Jom follow saya jugak kalau belum.

  • Reply ♔ Cahaya Permata ♔ Jan 12, 2013 at 5:12 PM

    Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply Cik Aichrah Jan 13, 2013 at 10:10 AM

    Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply Secret Of Shaila Jan 14, 2013 at 1:20 PM

    Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

  • Reply Seneorita Baharin Jan 15, 2013 at 4:43 AM

    Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply QasehnyaRania Jan 17, 2013 at 7:45 AM

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    salam kenal dari ciksu:D
    singgah dari segmen yang sama..
    dari kedah

    i follow ;D

  • Reply yeen miscelivious Jan 20, 2013 at 1:19 AM

    hai.. yeen dtg dari segmen yang sama
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Reply ♥Farhana♥ Jan 20, 2013 at 7:24 AM

    dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya —> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

  • Reply Cik Fie Feb 15, 2013 at 2:35 PM

    dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

  • Leave a Reply